0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

NeoBianacid cu poliprotect pentru aciditate și reflux, 14 comprimate, Aboca

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 31.09 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 24 de ore

Informatii detaliate

Proprietăți:
- Dispozitiv medical recomandat în caz de reflux, gastriță, digestie dificilă și orice situație asociată cu hiperaciditatea gastrică - Dublă acțiune: 1. Calmează rapid arsurile, durerea și senzația de plenitudine, fără a modifica funcțiile fiziologice ale stomacului, combătând inflamația mucoasei esofagului și stomacului 2. Protejează mucoasa esofagului și stomacului, prin efectul de Barieră activă - Nu afectează cantitatea de acid produsă de stomac – nu interferează cu funcția stomacului - Siguranța ridicată, fără efecte secundare, fără efect de rebound - Eficiență imediată - Formulă 100% naturală, cu ingrediente din Agricultură Ecologică - Indicat şi în perioadele de sarcină şi alăptare, precum și la copii mai mari de 6 ani
 
Ingrediente active:
Poliprotect – complex molecular sinergic din polizaharide (creează pelicula aderentă protectoare) și minerale naturale (normalizează pH-ul la contactul cu mucoasa); fracție flavonoidică naturală (acțiune antioxidantă, combate inflamația mucoaselor).

Mod de administrare:
1 tabletă de câte ori este nevoie, chiar și la intervale scurte (se dizolvă lent în gură). În caz de reflux: 1 tabletă după mesele principale și 1 tabletă seara, înainte de culcare. Se poate administra în asociere cu medicamente antiulceroase (IPP, antagoniști ai receptorilor H2) și cu antiinflamatoare nesteroidiene.

Precauții:
Nu se administrează în timpul meselor principale. Se administrează la interval de minim 2 ore față de alte medicamente.

Prezentare:
14 tablete masticabile  
 

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

8032472013259

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

26-04-2024

Produse similare