0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Formula speciala de lapte praf pentru regim dietetic Nan AR, +0 luni, 400 g, Nestle

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 78.54 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Proprietati:
- aliment destinat unor scopuri medicale speciale;
- pentru regimul dietetic al sugarilor cu regurgitatii;
- contine: amidon - continut de amidon usor de digerat indicat pentru a reduce incidenta, frecventa si volumul de regurgitare, precum si pentru cresterea stabilitatii continutului gastric, proteine partial hidrolizate - un amestec optimizat de proteine hipoalergice obtinut printr-o tehnologie speciala care face ca proteinele laptelui de vaca sa se evacueze mai rapid di stomac si sa fie mai usor de digerat si L.Reuteri - culturi lactice care ajuta motilitatea stomacului si la reducerea frecventei regurgitatiilor.

Mod de preparare:
1. Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru sugari.
2. Spala bine sticla, tetina si capacul pana nu mai raman urme de lapte.
3. Fierbe-le timp de 5 minute. Lasa-le acoperite pana la folosire.
4. Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C).
5. Consulta modul de administrare si toarna exact cantitatea de apa necesara.
6. Foloseste doar masura din cutie si niveleaza pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presezi.
7. Consulta modul de administrare; adauga numarul exact de masuri rase corespunzator varstei sugarului.
8. Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine.
9. Inchide biberonul si agita bine pana cand pudra s-a dizolvat complet.
10. Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat. Produsul trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.              

Ingrediente:
Lactoza, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, cocos, rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui), amidon din cartofi, izolat de proteine hidrolizate din zer, concentrat de proteine hidrolizate din zer, minerale (citrat de potasiu, glicerofosfat de calciu, fosfati de calciu, clorura de magneziu, clorura de calciu, clorura de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodura de potasiu, selenat de sodiu), ulei de peste (DHA), aminoacizi (L-arginină, L-histidină, L-tirozină), bitartrat de colină, ulei de Mortierella alpina (ARA), corector de aciditate acid citric, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamidă (niacină), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic (folat), filochinonă (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotină, cianocobalamină (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri*, taurină, inozitol, nucleotide [citidină 5’-acid monofosforic (CMP), uridină 5’-acid fosforic (UMP), adenozină 5’-acid fosforic (AMP), guanozină 5'-acid fosforic (GMP)], L-carnitină. *Culturi de Lactobacillus reuteri DSM17938 sub licenţă BioGaia AB.
Contine: Lactoza, zer, peste.
Provenienta: UE (Tara poate varia in functie de lot).

Precautii:
Apa nefiartă, biberoanele nefierte sau diluţia incorectă pot duce la îmbolnăvirea sugarului tău. Depozitarea, manipularea, prepararea şi hrănirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sănătatea sugarului tău.
Prepară un singur biberon o dată. Hrăneşte sugarul imediat şi urmează cu exactitate instrucţiunile. Nu păstra un biberon neterminat, aruncă conţinutul neconsumat. Ţine întotdeauna sugarul în braţe când îl hrăneşti. Dacă îl laşi nesupravegheat se poate îneca.
NAN AR este o formula nutritiva completa si poate fi folosita ca unica sursa de nutritie, de la nastere sau de la 6 luni, in paralel cu alimentatia complementara. NAN AR se utilizeaza sub supraveghere medicala.          

Contraindicatii:
Nu este indicat in caz de alergie sau suspiciune de alergie la proteinele din laptele de vaca. Nu este destinat pentru administrare parenterala.  

Prezentare:
400 g

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

7613033036965

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

20-04-2024

Produse similare