0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Exoderil Set lac de unghii medicamentos, 2.5 ml, Sandoz

OTC
  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 71.14 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 24 de ore

Cod ANM medicament

W66517001

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Indicații:  
Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos este utilizat pentru a trata infecțiile fungice ale unghiilor la adulți. Trebuie utilizat doar dacă jumătatea superioară sau părțile laterale ale unghiei sunt afectate.
Substanța activă, amorolfina, previne dezvoltarea fungilor și îi distruge.
Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos acționează împotriva unei game largi de specii fungice sensibile la amorolfină, cum sunt drojdiile, ciupercile pielii și mucegaiurile. Cu toate acestea, bacteriile nu sunt sensibile la amorolfină.

Compoziție:  
Substanța activă este amorolfină,sub formă de clorhidrat.
Fiecare ml conține clorhidrat de amorolfină 55,7 mg, echivalent cu amorolfină 50 mg (5% m/v amorolfină).

Mod de administrare:
Pentru utilizare topică. A se aplica pe unghiile afectate.
Înainte de fiecare aplicare, zonele afectate ale unghiilor (în special suprafața unghiilor) trebuie pilite cât mai mult posibil cu o pilă de unghii furnizată cu ambalajul. După aceea, suprafața unghiei este curățată și degresată cu un servețel, înmuiat într-un produs de îndepărtare a lacului de unghii, livrat împreună cu ambalajul. Înainte de fiecare aplicare a Exoderil Set 50 2 mg/ml lac de unghii medicamentos, acest proces de îndepărtare și curațare trebuie repetat, pentru a elimina reziduurile de lac existente. Atenție! Pilele de unghii utilizate pentru tratament nu trebuie să fie folosite ulterior pentru îngrijirea unghiilor sănătoase.
După aceea, lacul de unghii se aplică cu o spatulă pe întreaga suprafață a unghiei afectate și lăsat să se usuce. Pentru fiecare unghie care trebuie tratată, spatula trebuie înmuiată în lacul de unghii. Atenție! Spatula nu trebuie ștearsă de gâtul sticlei.

După utilizare, spatula trebuie curățată cu un șervețel înmuiat în soluție pentru curățarea lacului de unghii. Este important ca pacientul să se spele pe mâini după aplicarea Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos. Dacă Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos este aplicat pe unghiile de la mâini, utilizatorii trebuie să aștepte ca lacul să se usuce, înainte de a se spăla pe mâini.

Tratamentul trebuie continuat fără întrerupere până când unghia se regenerează și suprafețele infectate sunt tratate în întregime. În general, durata tratamentului este de 6 luni pentru unghiile de la mâini și între 9 și 12 luni pentru unghiile de la picioare (perioada depinde de gravitate, localizare și suprafața infecției). Dacă după 3 luni de utilizare nu se observă nicio ameliorare, trebuie solicitat consult medical.

Contraindicații:  
Nu utilizați Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos
- Dacă sunteți alergicla amorolfină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precauții:
Inainte să utilizați Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos, adresați-vă medicului dumneaavoastră sau farmacistului dacă aveți:
- diabet zaharat
- un sistem imun slăbit sau urmați tratament pentru reducerea activității sistemului imun
- circulație deficitară a sângelui la nivelul mâinilor și picioarelor
- o unghie grav afectată sau infectată
- antecedente de leziuni ale unghiilor, afecțiuni ale pielii, cum ar fi psoriazis, alte afecțiuni cronice ale pielii, umflături, unghii galbene asociate cu tulburări respiratorii, unghii dureroase, unghii distorsionate/deformate sau orice altă tulburare în jurul unghiei.
Evitați folosirea unghiilor artificiale în timpul tratamentului cu Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos.

Sarcină, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos nu trebuie folosit în timpul sarcinii sau alăptării decât dacă medicul dumneavoastră indică că este absolut necesar.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Exoderil Set 50 mg/ml lac de unghii medicamentos nu are influență asupra capacității de a conduce vehicule și de a folosi utilaje.

Prezentare:
2,5 ml

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

3838957096947

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

16-04-2024

Produse similare