0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Loțiune spray împotriva țânțarilor cu Aloe Vera, Family Care, 100 ml, Autan

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 20.42 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Pentru o protecție eficientă și de lungă durată, produsele din gama Autan Family se aplică pe toate zonele expuse de pe corp, de mai multe ori pe zi, acționând ca un scut protector împotriva insectelor, lăsând în același timp pielea să respire natural.

Produsele din gama Autan Family nu conțin coloranți sau conservanți și nu lăsă peliculă grasă pe piele. Având o formulă delicată, pot fi utilizate pe orice tip de piele. De aceea, oricine poate folosi produsele din gama Autan Family, chiar și copiii (peste 2 ani) sau persoanele cu pielea sensibilă.

Puteți folosi emulsia ușoară și parfumată Autan Family Loțiune, în special pentru protecția suprafețelor extinse de piele, iar pentru protecție eficientă pentru copii folosiți Autan Family Junior. Această loțiune ușoară este special formulată pentru pielea delicată a copiilor și conține Aloe Vera. Loțiunea se aplică pe copii peste 2 ani. Dacă aplicați pe copii sub 2 ani, recomandăm să cereți sfatul medicului pediatru și să aveți grijă să nu aplicați pe zonele pe care copilul poate să le introducă în gură.

Prezentare:

100 ml

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

8002030142318

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

29-03-2024

Produse similare