0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Ulei termoactiv Pidago Slim, 150 ml, Fiterman

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 43.85 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Creeaza o senzatie de caldura la nivelul pielii ce accelereaza arderea grasimii subcutanate. Nu contine ardei iute si nu da senzatie de arsura pe maini, fiind potrivit pentru masajul profesional.

Mod de utilizare:
Se aplica pe piele si se maseaza pana la absorbtia completa. Se evita aplicarea pe pielea sensibila, iritata sau lezata si mucoase. Se vor spala  mainile dupa fiecare utilizare pentru a evita contactul involuntar cu zone sensibile. Recomandare: pentru a intensifica efectul de incalzire, se acopera zona masata. Nu este recomandat dusul timp de 4 ore.    

Ingrediente active:
Vanilil butil eter, ingredient care produce o senzaţie termică (senzaţie de încălzire) ce accelerează arderea grăsimii subcutanate, neiritant, ulei esenţial de melisă şi ulei esenţial de grapefruit ce stimulează circulația cutanată și accelerează distrugerea țesutului adipos subcutanat, vitamina E cu acţiune intens antioxidantă, bază de ulei de masaj cu acceptabilitate cutanată foarte bună, reprezentată de trigliceride caprilic-caprice extrase din uleiul de cocos, având efect emolient şi efect hidrant intens.

Prezentare:
150 ml


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5944732012083

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

29-03-2024

Produse similare