0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Lapte nutritiv vitaminizant Doina Clasic, 200 ml, Farmec

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 9.88 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Proprietati:
Laptele demachiant Doina, una dintre marcile traditionale, continua sa fie un produs de succes chiar si la 40 de ani de la lansarea sa.
Este un produs care se adreseaza tuturor tipurilor de ten, fiind recomandat atat pentru etapa de demachiere, cat si pentru etapa de nutrire.
Prezinta o formulare clasica si de succes, prin compozitia sa bogata in vitaminele A si F, produsul vitaminizeaza, revitalizeaza si protejeaza pielea. Datorita proprietatilor sale, Laptele Doina este un produs care are nu mai putin de 12 utilizari diferite.
Astfel, laptele Doina poate fi utilizat pentru: curatarea, hidratarea si vitaminizarea tenului,
calmarea pielii iritate dupa plaja, potentarea bronzului, realizarea maStilor nutritive - in combinatie cu diferite fructe, hidratarea pielii uscate, hidratarea pielii sensibile a copiilor, intretinerea corporala.

Ingrediente (INCI):
Aqua, Paraffinum Liquidum, Lanolin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Cera Alba, Glyceryl Stearate, Ethyl Linoleate, Ethyl Oleate, Ethyl Linolenate, Phenoxyethanol, Parfum , Methylparaben, BHA, Tetrasodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Retinyl Palmitate, Buthylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Citronellol, Helianthus Annuus Seed Oil, Linalool, Coumarin, Geraniol, Limonene, Eugenol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Hydroxide, Hydroxycitronellal, BHT.
 
Mod de utilizare:
Pentru demachiere, se aplica pe fata, gat si decolteu, se maseaza uSor, apoi se indeparteaza cu un disc cosmetic. Pentru ingrijirea corporala, se repartizeaza uniform pe suprafata pielii si se maseaza pana la absorbtia completa.

Prezentare:
200 ml

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5943000032709

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

18-04-2024

Produse similare