0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Lecitina Forte 1200 pentru ajutarea creierului, 30 capsule + 10 capsule, Doppelherz

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 30.35 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Fiecare zi este o probă de echilibru psihic cu care trebuie să ne confruntăm. Fie că ne stresăm peste măsură la locul de muncă ori că trecem printr-o perioadă în care depunem un efort intelectual ridicat, avem nevoie de un ajutor care să sprijine funcționarea normală a sistemului nostru nervos.

Care sunt principalele beneficii ale Lecitinei?

Construcția membranei celulare la nivelul întregului organism se bazează pe Lecitină, un fosfolipid important pentru sănătate. Lecitina este întâlnită în principalele organe precum inima, ficatul ori creierul. În cele mai multe cazuri, chiar și în cazul unei alimentații moderat echilibrate, alimentele nu oferă necesarul de lecitină. Solicitările deosebite, precum: o alimentație neechilibrată, vârsta înaintată, perioadele de efort fizic și psihic, pot conduce la un necesar crescut de lecitină, fiind utilă, îndeosebi, cea de origine vegetală.

În compoziția lecitinei din soia se regăsesc substanțe importante pentru organism: cholină, inozitolul și acizii grași nesaturați (AGN). Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele făcând posibilă sinteza neurotransmițătorilor – substanțe responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase.

Doppelherz aktiv Lecitina Forțe 1200 este recomandat pentru un aport zilnic optim de nutrienți, atât pentru tineri, cât și pentru persoanele adulte.

Când este Doppelherz aktiv Lecitina Forte 1200 potrivit pentru tine?
Disponibile la un raport pret-calitate optim, capsulele Doppelherz aktiv Lecitină Forte 1200 pot completa regimul tău alimentar în perioadele de activitate intelectuală intensă și studiu. Atunci când ritmul tău de viață devine din ce în ce mai alert, iar tu ai nevoie de concentrare și energie pentru a ține pasul, încearcă suplimentul Doppelherz aktiv Lecitina Forte 1200.

Mai multe informații privind proprietățile nutrienților din compoziția Doppelherz aktiv Lecitină Forte 1200 puteți găsi în prospectul disponibil.

Compoziție/capsulă:

1200 mg Lecitina din soia

Mod de administrare:
Se administrează 1 capsula zilnic, în timpul mesei sau imediat după aceasta, împreună cu o cantitate corespunzătoare de lichide.
Cure de câte 2 luni, urmate de 1 lună pauză sau administrare în perioadele solicitante (stres, solicitare psihică intensă, examene).

Atenționări:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25°C, în ambalajul original.

Prezentare:
30 + 10 capsule

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

4009932763737

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

19-04-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare