0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Colon Help Probiotic Forte, 240 g, Zenyth

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 53.51 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre achizitionarea acestui produs.

Informatii detaliate

Proprietati:
Este o versiune de ColonHelp, in care pe langa fibre (in, psyllium) au fost adaugate inulina pentru efectul prebiotic si un complex probiotic, in concentratie de 3 miliarde CFU (colonii formatoare)/lingurita dozatoare.
Probioticele contin culturi de micro-organisme vii si active, care tranziteaza intreg tubul digestiv, colonizand intestinul gros cu bifidobacterii si lactobacili si avand ca rezultat crearea unui mediu nefavorabil dezvoltarii agentilor patogeni.

Ingrediente:
ColonHelp Probiotic Forte este un produs 100% natural, pe bază de fibre din semințe de in, tărâţe de psyllium, inulină, mentă, anason, chimen, fenicul, argilă şi cinci culturi probiotice, care acţionează sinergic pentru refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului intestinal, detoxifierea organismului.

Nu conţine conservanți, coloranți, alți aditivi chimici sau organisme modificate genetic!

Mod de administrare:
Doze uzuale: Copii peste 12 ani si adulti: 1-2 lingurite dozatoare pe zi (8-16 g); doza maxima: 3 lingurite pe zi (24 g).
Produsul se administreaza in cure de detoxifiere si refacere a florei intestinale, de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an. Incepeti cura cu o lingurita dozatoare pe zi, apoi cresteti treptat consumul pana la doza optima tolerata. Produsul se administreaza amestecat cu 200 ml de lactate fermentate (iaurt, sana, lapte batut) - pentru efecte maxime, iar in lipsa acestora cu apa sau suc de fructe. Nu consumati produsul ca atare, fara lichide, pentru ca va puteti ineca!

Prezentare:
240 g


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5941872400268

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

06-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare