0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Livrare

Livrarea produselor achiziționate de pe www.fortis.ro se face doar pe teritoriul României prin intermediul serviciilor de curierat rapid Fan Courier, în pachetomatele Poșta Panduri sau Curier (transport cu temperatură controlată pentru comenzile care conțin medicamente OTC din municipiul Iași):

1. Livrare prin Fan Courier: 15 RON. Calculează taxele pentru km suplimentari aici.

2. Livrare în Pachetomatele Poșta Panduri: 10 RON

3. Livrare Curier la domiciliu (doar în municipiul Iași): 8 RON

Pentru comenzile care depășesc suma de 199 RON, transportul este gratuit în toată țara.

În cazul livrărilor la nivel național, firma de curierat încearcă livrarea coletului de două ori, ulterior acestor încercări, dacă livrarea coletului nu a fost posibilă, clientul este înștiințat că trebuie să ridice coletul de la depozitul destinatar.
 
Prin parteneriatul cu Poșta Panduri, clienții Fortis.ro pot ridica produsele comandate din pachetomate. Locațiile disponibile, adresa și programul se regăsesc pe pagina partenerului nostru Postapanduri.ro.

Comanda va fi livrată de curier în Pachetomatul ales, moment în care clientul va primi un SMS/e-mail de notificare cu un cod unic de ridicare, iar coletul poate fi ridicat imediat după primirea codului, termenul maxim de ridicare fiind de 3 zile de la primirea acestuia. Fiind condiționați de volumetrie produsele voluminoase nu pot fi livrate în pachetomat. 

Comenzile plasate în intervalul luni-vineri vor fi procesate în termen de 24 h lucrătoare din momentul plasării comenzii.

Comenzile înregistrate vineri după ora 16:00, sâmbătă – duminică și sărbători legale vor fi procesate în prima zi lucrătoare în ordinea înregistrării lor.

Coletul va fi livrat la adresa menționată în comandă în 1-3 zile lucrătoare (în funcție de zonă) de la confirmarea comenzii.

În perioada sărbătorilor și a campaniilor comerciale de tipul Black Friday, durata maximă de livrare a unei comenzi poate depăși 5 zile lucrătoare.