0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Bifido-Baby, 15 plicuri, Innergy

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 52.23 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 24 de ore

Informatii detaliate

Inulina imbogatita cu oligofructoza este o formula speciala care actioneaza pe toata lungimea colonului si hraneste selectiv flora saprofita endogena specifica fiecarui copil, imbunatatind astfel metabolismul colonic si calitatea mucoasei colonice.
De asemenea, impiedica proliferarea bacteriilor patogene care determina aparitia dezechilibrelor si in timp a patologiei grave gastrointestinale (boli inflamatorii intestinale, cancer colorectal etc) si realizeaza o bariera impotriva colonizarii cu bacterii si alte tipuri de germeni patogeni, crescand imunitatea atat la nivel local, cat si la nivelul intregului organism.

Sustine echilibrarea microbiomului intestinal in:
- reglarea tranzitului intestinal (constipatie, prevenirea episoadelor de diaree infectioasa, colici intestinale, balonare);
- modularea sistemului imunitar (reducerea riscului de aparitie a dermatitei atopice, urticariei alergice, infectiilor recurente).

Compozitie:
1 plic Bifido Baby contine 4 g inulina imbogatita cu oligofructoza (prebiotic, molecula unica, lant molecular obtinut prin hidroliza enzimatica partiala).

Mod de administrare:
Se poate administra din prima zi de viata a copilului, asigurand o colonizare timpurie a intestinului cu bacterii pozitive: in disconfort abdominal 1-2 plicuri/zi, minim o luna, in sindrom de constipatie 1-2 plicuri/zi, 3 luni consecutiv si pentru preventie 1 plic/zi, in primele 6 luni de viata si  tratamentul se continua alternand 1 luna de administrare cu 1 luna de pauza pana la 2 ani.

Prezentare:
15 plicuri

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

3800003313698

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

08-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare