0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Silimarină 300 mg, 50 comprimate, Alevia

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 51.27 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre achizitionarea acestui produs.

Informatii detaliate

Proprietăți:
Armurariul este folosit de peste 2000 de ani în medicină tradițională pentru protejarea celulelor hepatice împotriva acumulării de toxine și pentru eliminarea acestora. Silimarina contribuie la protecția ficatului împotriva radicalilor liberi și la dezvoltarea de noi celule hepatice, precum și la funcționarea normală a fluxului biliar.

Recomandări:
Contribuie la funcționarea normală a ficatului.
Influențează favorabil funcția de detoxifiere a ficatului.
Protejează structura și funcțiile ficatului.

Compoziție:
Extract hidroalcoolic 40 - 50:1 din fructe de Armurariu (Silybum marianum), cu 80% silimarină, din care 30% silibina, lactoza monohidrat și celuloza microcristalină (agenți de încărcare), crospovidona (stabilizator), talc și stearat de magneziu (agenți antiaglomeranți).

Mod de administrare:
Cate 1 – 2 comprimate pe zi. Cure de cel puțin 3 luni.

Precauții și contraindicații:
Contraindicat copiilor sub 3 ani și femeilor în primul trimestru de sarcină, precum și în caz de chist ovarian, endometrită sau ciroza decompensată. A se administra cu prudența femeilor care alăptează, precum și persoanelor cu diabet/hipoglicemie. Poate interacționa cu unele medicamente antiinfecțioase (Metronidazol) sau cu contraceptivele orale, la administrare concomitentă. Contraindicat persoanelor cu intoleranță la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului.
Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viața sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Prezentare:
50 comprimate

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

6423602001475

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

01-05-2024

Produse similare