0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Guma Nicorette IceMint, 30 bucati, Mcneil

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 35.48 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre achizitionarea acestui produs.

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Indicatii:
Nicorette IceMint este folosit în tratamentul dependenţei de nicotină prin satisfacerea cererii exagerate de nicotină şi a simptomelor de întrerupere apărute în urma renunţării la fumat:
- vindecarea dependenţei de fumat pentru fumătorii care vor să se lase de fumat;
- a ajuta fumătorii pentru abstinenţă temporară în perioadele în care consumul ţigărilor este imposibil sau nu este de dorit;
- a ajuta reducerea consumului de ţigări la fumătorii care nu pot sau nu doresc să se lase de fumat.

Contraindicații:
Nu utilizați Nicorette IceMint:
- dacă sunteți alergic la nicotină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament;
- dacă sunteți însărcinată sau alăptați;
- dacă nu fumați.

Precauţii:
Utilizarea la copii și adolescenți
Acest medicament nu este recomandat pentru utilizare la copii și adolescenți sub 18 ani.
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul sau farmacistul.
Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Femeilor gravide și celor care alăptează li se recomandă să utilizeze Nicorette IceMint guma medicamentoasă masticabilă numai după consultarea medicului.
Fumatul poate afecta fetusul sau sugarul și trebuie redus complet.
Chiar și în doze terapeutice, nicotina ajunge în laptele matern în cantități suficiente pentru a prezenta un risc de afectare a sugarului.
De aceea, folosirea de Nicorette IceMint guma medicamentoasă masticabilă trebuie evitată în timpul alăptării.

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:
Nicorette IceMint guma medicamentoasă masticabilă nu influențează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Care concentrație de Nicorette IceMint guma medicamentoasa masticabilă este recomandabil să folosiți:
- Nicorette IceMint 2 mg guma medicamentoasă masticabilă dacă fumați mai puțin de 20 de țigări pe zi sau fumați în mai puțin de 30 minute din momentul în care vă treziți din somn;
- Nicorette IceMint 4 mg guma medicamentoasă masticabilă dacă fumați mai mult de 20 de țigări pe zi sau dacă nu ați reușit să vă lăsați de fumat folosind Nicorette IceMint 2 mg.
Nu depășiți doza maximă.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţa activă este nicotina.
- O gumă medicamentoasă masticabilă conţine nicotină 2 mg sub formă de rezinat de nicotină.
- O gumă medicamentoasă masticabilă conţine nicotină 4 mg sub formă de rezinat de nicotină.
- Celelalte componente sunt: nucleu-arome de mentă, mentol, eucalyptol, xylitol, ulei de mentă, carbonat de sodiu anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu, acesulfam de potasiu, levomentol, oxid de magneziu uşor; film interior-Aromă Winterfresh RDEA-149 (conține: poliizobutilenă, gumă de butil, rezină terpenică, acetat de polivinil, polietilenă, ceară de petrol, esteri ai glicerolului cu acizi grași, carbonat de calciu, butil hidroxi toluen (E 321), hipromeloză, sucraloză, polisorbat 80; film exterior-xilitol, amidon pregelatinizat, dioxid de titan (E171), Aromă Winterfresh RDEA-149 (conține: poliizobutilenă, gumă de butil, rezină terpenică, acetat de polivinil, polietilenă, ceară de petrol, esteri ai glicerolului cu acizi grași,
carbonat de calciu, butil hidroxi toluen (E 321), ceară carnauba.
- Celelalte componente sunt: nucleu-arome de mentă, mentol, eucalyptol, xylitol, ulei de mentă, carbonat de sodiu anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu, acesulfam de potasiu, levomentol, oxid de magneziu uşor, Galben de chinolină lac de aluminu E (104); film interior-Aromă Winterfresh RDEA-149 (conține: poliizobutilenă, gumă de butil, rezină terpenică, acetat de polivinil, polietilenă, ceară de petrol, esteri ai glicerolului cu acizi grași, carbonat de calciu, butil hidroxi toluen (E 321), hipromeloză, sucraloză, polisorbat 80; film exterior-xilitol, amidon pregelatinizat, dioxid de titan (E171), Aromă Winterfresh RDEA-149 (conține: poliizobutilenă, gumă de butil, rezină terpenică, acetat de polivinil, polietilenă, ceară de petrol, esteri ai glicerolului cu acizi grași, carbonat de calciu, butil hidroxi toluen (E 321), Galben de chinolină, lac
de alumina (E 104), ceară carnauba.

Prezentare:
30 bucati

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

3574661384054

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

08-05-2024

Produse similare