0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

EstroPlus, 30 comprimate, Hyllan

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 48.93 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 24 de ore

Informatii detaliate

Conține un complex de substanțe bioactive cu rol benefic în combaterea simptomatologiei menopauzale (pre și perimenopauzale).

Proprietăți:
- extractul din germeni de Soia are o eficiență dovedită contra bufeurilor și palpitațiilor și contribuie la reducerea uscăciunii și a iritabilității mucoasei vaginale;
- izoflavonele constituie un aport de vitamine, aminoacizi esențiali și mineral enecesare organismului în perioada de tranziție menopauzală;
- vitamina E și extratctul se deminte de struguri au un puernic efect antioxidant și, în combinație cu izoflavonele, favorizează funcționarea organismului în condiții optime.

Ingrediente:
Fosfat dicalcic, extract din germeni de Soia (Glycine hispida) cu 40% izoflavone, celuloza microcristalină, extract 100:1 din semințe de struguri (Vitis viniferă), dl-alfa tocoerol acetat (vitamina E 50%), croscarmeloză de sodiu, acid ștearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Ingredienet active:
Izoflavone 45 mg, proantocianidine 30 mg, vitamina E 12,6 mg.

Mod de administrare:
1-2 comprimate pe zi seara sau unul dimineața și unul seara, la o oră după masă, în funcție de intensitatea și numărul bufeurilor sau a celorlalte simptome. Administrarea se începe cu 2 comprimate pe zi în primele două săptămâni, apoi se continuă cu 1 comprimat pe zi. Dacă bufeurile sau celelate simptome supărătoare revin ca număr și intensitate, se revine la 2 comprimate pe zi timp de încă două săpătămâni. Se administrează pe cale orală. Pentru un efect optim se recomandă evitarea consumului de alimente și lichide timp de o oră după adminsitrare.

Prezentare:
30 comprimate

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5949013400191

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

05-05-2024

Produse similare