0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Spray de Corp Acne Control, 50 ml, Pharmacore

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 101.58 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre achizitionarea acestui produs.

Informatii detaliate

Proprietăți:
Pharmacore Acne Control Spray de Corp este recomandat pentru întreținerea și îngrijirea zonelor cu acnee mai puțin accesibile ale corpului, umeri, spate și piept. Acesta contribuie eficient în reducerea roseții, inhibă dezvoltarea punctelor negre și a coșurilor și reechilibrează secreția de sebum, favorizând vindecarea pielii. Pharmacore Acne Control Spray Corp are la bază acid salicilic, glicerina, ulei de ricin, colostru și extracte de Boswellia Serrata, miere și târâte de orez. Este indicat atât tinerilor cât și adulților care se confruntă cu piele grasă, acneică sau seboreică.
Indicat pentru acoperirea zonelor puțin accesibile ale corpului (umeri, spate și piept). Reduce roșeața și formarea punctelor negre și albe. Reglează secreția de sebum. Indicat pentru pielea grasă, seboreică sau predispusă la acnee, în formele ușoare sau moderate de acnee, la adolescenți, tineri, adulți.

Compoziție:

Biopep 15®/oligopeptide 10%, Rtf1®/colostru, acid salicilic, niacinamida, glicerina, ulei ricin, extract Boswellia Serrata, extract miere, extras târâte orez.

Mod de folosire:
Se începe cu o aplicare/zi, se crește la 2-3 aplicări /zi la nevoie, dimineața și seara, pe spate, umeri, piept.
Cât timp: minim 3 -  6 luni

Recomandare:

Curată pielea cu Pharmacore® Acne Control Gel pentru Curățare înainte de aplicare și asociază cu suplimentul Pharmacore® Oral (plicuri) pentru a avea beneficiile complete ale terapiei IN/OUT!

Prezentare:

50 ml

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

8032715369235

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

03-05-2024

Produse similare