0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Hyalo4 Control crema, 100 g, Fidia Farmaceutici

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 70.21 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 24 de ore

Informatii detaliate

Indicatii:

Compozitie: compusul principal: acid hialuronic sare de sodiu 0,2%, alte componente: sulfadiazina de argint 1%, polietilenglicol monostearat 400, decil oleat, ceara emulsifianta, glicerol, sorbitol solutie 70%, apa pura.

Hyalo4 Control este indicat pentru tratamentul leziunilor cutanate, in special al celor cu risc crescut de infectare. In mod specific, este destinat aplicatii pe plagile acute sau cronice ( arsuri de gradul unu sua doi. ulcere vasculare sau metabolice si escare), realizand la nivelul acestora un mediu umed, aseptic.

Se poate utiliza pe pagile neinfectate pentru a preveni infectia si, dupa tratamentul de succes al unei plagi infectate, pentru a preveni reinstalarea infectiei.

Leziunile trebuie curatate inainte de fiecare aplicare. Se aplica un strat subtire de crema pe suprafata plagii, o data sau de doua ori pe zi, in functie de severitate, pana la vindecarea completa. Tratamentul prelungit, cu durata mai mare de o luna, trebuie evaluat de catre medic pe baza evolutiei clinice a leziunii. Suprafata tratata trebuie acoperita cu un pansament steril.

Prezentare:
100 g

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

8033661802043

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

27-04-2024

Produse similare