0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Dermatrofin unguent, 50 g, Ircon Iași

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 13.56 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Compoziție:
Olive Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Cera Alba, Lanolin, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Calendula Officinalis Extract, Euxyl PE 9010, BHA, Parfum.

Indicații:
Dermatrofin - unguent ce stimulează procesele de epitelizare de la nivelul plăgilor produse de arsuri sau plăgilor post operatorii sau a celor rezultate în urma diferitelor leziuni traumatice. În tratamentului plăgilor rezultate în urma diferitelor procese combustionale, unguentul Dermatrofinul este recomandat în arsuri de gradul I (arsuri solare) și arsuri de gradul II (opăreli sau alte arsuri cu producerea de bule lichidiene), precum și în arsuri de gradul III, dar de întindere limitată.  Produsul Dermatrofin mai este recomandat cu success în cazul escarelor la persoanele imobilizate la pat, pentru îngrijirea nou născuților și sugarilor, după îmbăiere sau pentru iritația de scutec.

Mod de întrebuințare:
După toaleta locală a plăgii se aplică un strat subțire de unguent masându-se ușor zona pentru întinderea uniformă, având în prealabil pusă o mănușă sterilă. Apoi se aplică un strat de hârtie sanitară, curată, după care se trage o fașă de tifon pentru fixare. Pansamentul se schimbă o dată sau de două ori pe zi, în funcție de starea locală, utilizând același procedeu de aplicare. Hârtia sanitară protejează țesutul de neoformație și permite îndepărtarea cu ușurință a pansamentului, evitând aderența acestuia la țesuturile denudate.

Prezentare:
50 g

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

6423205000097

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

06-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare