0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Casetă Cadou Gerovital Men: Loțiune după Ras și Gel de Duș, Gerovital

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 36.46 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Caseta cadou Gerovital Men reprezinta o varianta ideala de cadou pentru cei dragi, aceasta continand produse de ingrijire personala pentru barbati.

Caracteristici si beneficii:

  • gelul de dus revigorant 3 in 1 este potrivit pentru fata, corp si par. Acesta hidrateaza si ofera prospetime, fiind imbogatit cu extract ecocertificat de rodie. Gelul de dus poate fi folosit pentru curatarea fetei, corpului si parului barbatilor, intr-un mod eficient si practic. Pentru a asigura hidratarea si revigorarea pielii, gelul contine un complex revigorant, care ingrijeste delicat pielea corpului si are efect usor racoritor si energizant. Capacitate gel de dus: 400 ml;

  • lotiunea dupa ras Mentol calmeaza pielea dupa barbierit, tonifica si netezeste textura pielii si ofera o senzatie puternica de prospetime. Lotiunea dupa ras pentru barbati asigura ingrijirea corecta si eficienta a pielii dupa barbierit. Este o alegere buna pentru toate tipurile de ten, pentru a preveni iritatiile dupa ras si senzatiile de strangere a pielii. Lotiunea prezinta o textura non-grasa, cu absorbtie rapida. Capacitate produs: 100 ml.


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

19951141

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

29-04-2024

Produse similare