0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Aktin crema, 30 ml, Meditrina Pharmaceuticals

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 111.44 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Proprietati:
- crema este un preparat medical indicat la adulti pentru tratarea keratozei actinice si a cancerizarii campului;
- contine Piroxicam in concentratie de 0.8%, un antiinflamator nesteroidian cu actiune de inhibare a enzimelor COX1 si COX2, care au rol major in patogeneza keratozei actinice si carcinogeneza;
- administrarea cutanata a Piroxicamului la pacientii cu keratoza actinca reduce inflamatia locala, favorizeaza eliminarea leziunilor vizibile si inhiba progresia leziunilor subclinice de la nivelul campului de cancerizare, reducand semnificativ recidiva si riscul de cancer cutanat;
- contine si un emolient, Fomblin, pentru reducerea riscului de reactii adverse cutanate la Piroxicam si SPF 50+, care protejeaza zonele afectate de daunele cumulative ale radiatiilor solare.

Mod de utilizare:
Daca nu exista contraindicatii medicale se recomanda curatarea cu atentie a zonei, aplicarea de doua ori pe zi a unui strat subtire de produs pe pielea afectata de keratoza si masarea pana la absorbtia completa. Produsul poate depasi zona de aplicare fara a afecta tesutul adiacent. Aplicati tratamentul timp de minim 14 saptamani.

Ingrediente:
Polyvinyl Alcohol, Polyperfluoromethylisopropyl Ether, Piroxicam, Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Octocrylene, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Stearate, Polyglyceryl-2, Dipolyhystearate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Dicaprylyl Ether, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Titanium Dioxide, Glyceryl Oleate, Triacontanyl PVP, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Castor Oil, Magnesium Sulfate, Salicylic Acid, Disteardimonium Hectorite, Oryzanol, Hydrolyzed Jojoba Esters, Dipropylene Glycol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Laurate, Phenylpropanol, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Disodium EDTA, Citric Acid, Aqua.       

Precautii:
A se evita expunerea indelungata la soare sau radiatii UV in timpul tratamentului.
In cazul inrosirii locale a pielii, se recomanda reducerea frecventei de aplicare a produsului.

Contrindicatii:
Nu se recomanda administrarea in caz de hipersensibilitate cunoscuta la componente.
Nu exista date privind siguranta administrarii produsului in timpul sarcinii sau alaptarii, nu se recomanda utilizarea in aceasta perioada.
Doar pentru uz extern.

Prezentare:
30 ml    


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

6425878700175

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

06-05-2024

Produse similare