0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Tratament pentru pentru ochi si pleoape Grad 5 Plus Fillerina 932, 15 ml, Labo

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 298.45 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Proprietati:
- tratament dermatocosmetic, sub formă de gel, ce stimulează umplerea ridurilor de tip „laba gâștei” din zona ochilor și ajută la ridicarea pleoapelor;
- este potrivit pentru a reduce ridurile profunde din jurul ochilor și pentru a îmbunătății aspectul avansat al pleoapelor lăsate;
- cele 9 molecule de acid hialuronic din compozitie, au greutăți moleculare diferite și favorizează o umplere reală a straturilor pielii, pentru un efect vizibil și semnificativ;
- cele 3 molecule de colagen au efect redensificator;
- colagenul este o proteină cu funcție structurală și de susținere care scade semnificativ odata cu înaintarea în vârstă, ceea ce duce la pierderea densității și apariția ridurilor;
- cele 2 molecule de elastină ajuta la cresterea fermitatii, conferă pielii elasticitate, proprietăți mecanice de rezistență și fermitate.

Mod de utilizare:
Aplicatorul special pentru zona ochilor și pleoape are un vârf în formă de deget din material hipoalergenic pentru masaj și conține 15 ml de gel.
Pentru a distribui corect produsul, apăsați ușor pe partea superioară a cilindrului (pentru prima aplicare este necesar să apăsați în mod repetat).
Lăsați o cantitate mică de gel să iasă din vârf și întindeți un strat uniform pe toată zona exterioară a ochiului drept și pe pleoapă cu ajutorul aplicatorului din vârf.
Procedați la fel și pe partea stângă.
Așteptați 3 minute, apoi finalizați aplicarea prin efectuarea unui masaj cu ajutorul aplicatorului până la absorbția completă.
Important: gelul se aplică pe o piele curată.
Aplicați dimineața și seara.
Pentru a intensifica acțiunea preparatului, reaplicarea de mai multe ori pe zi este posibilă.
Tratamentul durează aproximativ o lună.
Repetați-l frecvent pe tot parcursul anului.
Curățați vârful aplicatorului cu o cârpă moale după fiecare utilizare, pentru a evita formarea de reziduuri și pentru o igienizare corespunzătoare a instrumentului.

Ingrediente:
Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Elastin, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Carbomer, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Tropolone, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Decylene Glycol, Arginine, Palmitoyl Tripeptide-38, Sodium Chondroitin Sulfate, Soluble Collagen, Acetyl-Hexapeptide-30, Acetyl Hexapeptide-37, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Sorbic Acid, Sodium Benzoate.

Precautii:
Numai pentru uz extern.
Evitați contactul direct cu ochii.
Nu înghițiți.
Nu lăsați la îndemâna copiilor.
Păstrați la adăpost de lumină și căldură.

Prezentare:
15 ml


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

8051417766159

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

02-05-2024

Produse similare