0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Benzi curatare puncte negre Stop Acnee, 8 bucati, Gerovital

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 14.77 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Proprietati:
Indeparteaza punctele negre, elibereaza porii.Benzile contin acid glicolic. Forma anatomica si materialul special asigura o utilizare usoara si eficienta. Punctele negre raman atasate de suprafata benzii, fiind indepartate o data cu aceasta. Rezultatul este vizibil imediat, pielea ramane luminoasa.

Ingrediente (INCI):
PVP, VP/VA COPOLYMER, GLYCERIN, AQUA, CITRIC ACID, GLYCOLIC ACID, SILICA, TITANIUM DIOXIDE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, DEHYDROACETIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZOIC ACID.

Mod de utilizare:
Se aplica pe fata curata, fara urme de crema, lotiuni sau machiaj. Cu mainile uscate, se desface pachetul si se dezlipeste banda de pe suportul din plastic. Se umezeste zona dorita cu apa. Se aplica banda pe pielea umeda cu partea lucioasa spre piele. Daca pielea nu este suficient de umeda, este posibil ca banda sa nu se lipeasca bine si sa nu fie eficienta. Se lasa sa se usuce 10-15 minute. Dupa uscare, se inlatura usor de capete. Daca raman reziduuri, se spala bine cu apa. Produs de unica folosinta

Precautii:
Utilizare de max. 2 ori pe saptamana, strict pe zonele cu puncte negre. A nu se folosi pe pielea iritata, ranita. Doar pentru uz extern. Se pastreaza in loc uscat si racoros. A nu se lasa la indemana copiilor.

Prezentare:
8 benzi

Cutia conține 6 plicuri cu 8 benzi:
2 plicuri x 2 benzi pentru frunte/bărbie
4 plicuri x 1 bandă pentru nas


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5943000096299

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

06-05-2024

Produse similare