0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Corsodyl apa de gura, 0,20g/100 ml, 300 ml, Glaxosmithkline

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 31.05 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 24 de ore

Cod ANM medicament

W01176002

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Indicatii:
Tratamentul și prevenirea gingivitei. Pre și post-chirurgie parodontală. Ulcerații orale recurente, afte, stomatite protetice. Infecții sau susceptibilitate de infecții cu Candida albicans. Pacienții cu carii rampante sau risc crescut de dezvoltare a cariilor. Adjuvant în igiena orală.

Compozitie:
100 ml soluție conțin 0.2 g gluconat de clorhexidină, etanol, macrogolglicerol hidroxistearat, sorbitol, aromă de mentă, apă purificată.

Mod de administrare:
Numai pentru uz extern, la nivelul cavității bucale. Utilizați de 2 ori pe zi. Pentru gingivită se recomandă un tratament de 1 lună.
Pentru ulcerații și afte bucale: utilizați încă 2 zile după vindecare, până la maximum o lună. Pentru stomatită de proteză: pe lângă tratamentul descris mai sus, proteza trebuie curățată și ținută în Corsodyl câte 15 minute, de 2 ori pe zi.
-Este doar pentru uz extern.
-Nu înghiţiţi apa de gură, ea va fi scuipată după clătirea gurii. -Nu utilizaţi în alt loc decât în gură. Evitaţi contactul cu ochii sau urechile. Dacă ajunge în contact cu ochii sau urechile, spălaţi imediat cu multă apă. -Nu utilizaţi imediat după ce aţi folosit pasta de dinţi (a se vedea Cum să utilizaţi Corsodyl Mint Mouthwash).  -Corsodyl Mint Mouthwash conținehidroxistearatul de  macrogolglicerol. Poate produce reacţii cutanate (ale pielii).  -Corsodyl Mint Mouthwash conţine sorbitol. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a utiliza acest medicament.

Nu depăşiţi doza recomandată.
Vârstnici şi copii cu vârsta de 12 ani şi peste
Nu există un regim special de dozare pentru aceste categorii de vârstă.
Doza recomandată este cea pentru adulţi, cu excepţia cazurilor în care medicul de familie sau medicul dentist face altă recomandare.
Copii cu vârsta sub 12 ani  
Copiii cu vârsta sub 12 ani  nu trebuie să utilizeze Corsodyl Mint Mouthwash fără recomandarea medicului dentist.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Corsodyl Mint Mouthwash:
Dacă sunteţi alergic la digluconatul de clorhexidină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Corsodyl Mint Mouthwash, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.  

Sarcina şi alăptarea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
-Puteţi utiliza Corsodyl Mint Mouthwash apa de gură dacă sunteţi însărcinată sau dacă alăptaţi. Totuși, trebuie să utilizati cu precauție orice medicament în cursul sarcinii și să discutați înainte cu medicul, dentistul sau farmacistul dumneavoastră.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Corsodyl Mint Mouthwash apa de gură nu are nici o influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Prezentare:
300 ml


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5010006101200

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

18-05-2024

Produse similare