0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Gel gingival Calgel, 10 g, Johnson&Johnson

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 21.07 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W64911001

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compoziție:
Calgel Gel conține: clorhidrat de lidocaină EP (BP) 0,33% w/w, clorura de cetilpiridina EP (BP) 0,1% w/w într-o bază fără zahăr, solubilă în apă, de culoare galbenă.
 
Indicații:
Calgel Gel este indicat copiilor în perioada când le cresc primii dinți. Calgel acționează rapid pentru a înlătura durerea produsă de creșterea primilor dinți și calmează durerile gingivale ale sugarilor. Are, de asemenea, ușoare proprietăți antiseptice.

Mod de administrare:
Aplicați o cantitate mică de Calgel, aproximativ 7,5 mm, pe vârful unui deget curat și masați ușor zona afectată a gingiei. Acest lucru se poate repeta după un interval de 20 minute, dacă este necesar, maxim de 6 ori pe zi. Calgel- Gel este recomandat copiilor cu vârsta mai mare de 3 luni.

Contraindicații:
Calgel - Gel nu se va folosi la copii care sunt alergici la clorhidrat de lidocaină, clorură de cetilpiridină sau la produs în sine.

Precauții:
Doza recomandată nu trebuie depășită. În eventualitatea apariției oricărui efect advers sau în caz de supradozaj, se va întrerupe utilizarea și se va consulta medicul. Nu lăsați medicamentul la îndemâna copiilor.

Reacții adverse:
Când se folosește conform instrucțiunilor, efectele adverse nu apar, dar au fost raportate cazuri rare de hipersensibilitate la lidocaină. Opriți administrarea medicamentului dacă suspectați o reacție de hipersensibilitate în timpul folosirii acestuia.

Condiții de păstrare:
Păstrați produsul la o temperatură sub 25C. Feriți produsul de lumină.

Prezentare:
10g

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5900008010627

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

18-05-2024

Produse similare