0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Periuță de dinți Lacalut aktiv soft, Theiss Naturwaren

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 12.05 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Periuță de dinți. Forma specială a periuței de dinți LACALUT ® Aktiv oferă o curățare temeinică, chiar și a spațiilor interdentare, acolo unde o periuță de dinți obișnuită nu poate ajunge. Curăță delicat și în profunzime suprafață dentară.

Conform statisticilor, 80 % din oamenii de pe glob sufera de parodontoza; o afectiune inflamatorie a gingiei si osului, care duce la deteriorarea aparatului de sustinere dento-alveolar, la aparitia mobilitatii dintilor si chiar la pierderea lor definitive.

Imunitatea scazuta, fumatul, consumul excesiv de alcool, unele boli cronice sau igiena bucala precara sunt doar cateva cauze care duc la inflamarea si infectarea gingiilor.

Periuta de dinti LACALUT aktiv este unul din produsele profesionale care vine in ajutorul celor care sufera de parodontoza si afectiuni gingivale; o periuta, cu o forma perfect proiectata pentru a patrunde si curata spatiile interdentare, locuri in care periutele obisnuite nu pot ajunge; dintii sai moi sunt conceputi special pentru gingiile sensibile si ofera o curatare profunda fara a le rani; este solutia salvatoare pentru toti cei care doresc o curatare delicata si in profunzime fara dureri si sangerari gingivale.

Folosita impreuna cu pasta de dinti si apa de gura din gama LACALUT aktiv, spalatul pe dinti capata un nou sens si poti sa-ti iei la revedere pentru totdeauna, de la suparatoarele problemele gingivale.

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

4016369506271

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

28-04-2024

Produse similare