0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Hyalo4 Start, 30 g, Fidia Farmaceutici

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 60.94 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Hyalo4 Start se recomanda pentru tratamentul local al plagilor care necesita debridare sau mentinerea debridarii (ulcere vasculare; ulcere metabolice, picior diabetic; escare).

HYALO4 START este un unguent fluid pentru utilizare topica, ce contine hialuronat de sodiu obtinut prin fermentatie bacteriana, ca principal component, si colagenaza de origine bacteriana, obtinuta din tulpina nepatogenica de olginolyticus, ca substanta medicamentoasa incorporata.

Permite debridarea plagii datorita proprietatilor hidratante ale acidului hialuronic care favorizeaza procesele fiziologice reparatorii si protejeaza tesutul viabil nou format. Procesul de cicatrizare a leziunilor se produce mai rapid intr-un mediu umed. Colagenaza bacteriana ajuta la procesul de debridare.

Tratamentul local al ulcerelor cronice (cum sunt: escarele, ulcerele vasculare ale gambei, piciorul diabetic) in mod specific, este destinat sa asigure un mediu umed optim si debridarea necesare proceselor naturale de vindecare.

Mod de administrare: Se aplica un strat de circa 2 mm grosime de HYALO4 START pe suprafata leziunii, o data pe zi sau in functie de recomandarea medicului. Se acopera zona tratata cu un pansament steril pentru a se asigura un contact adecvat.

Compozitie: Hialuronat de sodiu 0,2% + Colagenaza de origine Vibrio alginolyticus.

Prezentare: 30 g

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

8033661802340

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

16-05-2024

Produse similare