0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Conuri igiena urechilor, 2 bucati, Minut

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 10.64 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Conurile auriculare Minut ajută la igiena urechii. Acțiunea de încălzire înmoaie ceara, realizând „efectul de cămin” și ajută la extragerea naturală a acesteia, fără durere. Produsul nu este un medicament și nu trebuie să înlocuiască tratamentele specifice. Testat dermatologic.

Folosire: ca măsură normală de igienă și în caz de hiper-secreție, folosiți conuri la fiecare 2 săptămâni. În cazul dopurilor, se recomandă folosirea de 2 ori /săptămână. Folosiți ambele conuri în cadrul aceleiași ședințe.

Atenție: folosiți produsul doar în prezența unui alte persoane capabile să vă supravegheze conform instrucțiunilor. Persoanele cu mișcări involuntare ar trebui să evite folosirea produsului. Legați-vă părul înainte de a folosi produsul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produs nerecomandat copiilor sub 12 ani.

Nu folosiți în absența discului de aluminiu, dispozitivului anti-alunecare din interiorul conului sau a evantaiului. Nu folosiți în prezența hârtiiilor, gazului sau oricăror materiale inflamabile.

Prezentare: 2 bucati


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5948824002389

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

05-05-2024

Produse similare