0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Unguent oftalmic lubrifiant Hydramed Night, 5 g, Farmigea

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 26.63 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre achizitionarea acestui produs.

Informatii detaliate

HydraMed Night este un unguent oftalmic lipsit de conservanti, ce contine vitamina A si extracte naturale de musetel si galbenele. Asigura un efect calmant de lunga durata impotriva senzatiei de ochi uscati. Are rol de suport in refacerea starii fiziologice a filmului lacrimar si protectie a suprafetei ocular. Prezinta proprietati lubrifiante si hidratante datorate continutului de vitamina A. Prezinta proprietati calmante ale extractelor liposolubile ale musetelului si a galbenelei.

Mod de utilizare: Spalati-va pe maini si indepartati capacul de protectie al tubului, aplecati usor capul spre spate si trageti usor pleoapa inferioara cu degetul aratator pentru a forma un sac. Strangeti usor tubul pana cand adaugati o cantitate sub forma unei benzi de aproximativ 10 mm in pleoapa inferioara. Clipiti de doua-trei ori pentru a raspandi picatura de unguent pe suprafata ochiului si indepartati orice exces din jurul pleoapelor cu ajutorul unui servetel de hartie. Repuneti capacul pe tub.

Contraindicatii: Datorita consistentei, unguentul poate provoca o usoara si treca-toare tulburare a vederii, asadar,se recomanda administrarea odata pe zi a unguentului, de preferat, seara inainte de culcare.

Prezentare: tub cu 5 g unguent oftalmic.

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

8032668870444

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

29-04-2024