0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Spersallerg soluție, 10 ml

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 25 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W58787001

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Indicatii:
Produse oftalmologice decongestionante şi antialergice; simpatomimetice folosite ca decongestionante.
Spersallerg este o soluţie oftalmică cu acţiune decongestionantă, folosită ca tratament simptomatic al edemului şi hiperemiei conjunctivale din cadrul conjunctivitelor alergice, nespecifice sau catarale şi a iritaţiilor oculare minore.
Spersallerg ameliorează senzaţia de arsură, iritaţie, pruritul, inflamaţia şi lăcrimarea abundentă.
Spersallerg este indicat pentru tratament simptomatic al conjunctivitelor alergice sezoniere. 

Compoziție:
- Substanţele active sunt: 1 ml soluţie oftalmică conţine clorhidrat de antazolină 0,5 mg şi clorhidrat de tetrizolină 0,4 mg.
- Celelalte componente sunt: clorură de benzalconiu, acid clorhidric diluat, metilhidroxipropilceluloză, clorură de sodiu, apă distilată pentru preparate injectabile.

Mod de administrare:
 Adulţi şi copii peste 2 ani:
-doza uzuală este de o picătură instilată în sacul conjunctival de 2-3 ori pe zi.
Deşi nu există studii care să evidenţieze eficacitatea şi siguranţa administrării produsului la copii sub 12 ani, experienţa clinică a dovedit că produsul poate fi administrat la copii > 2 ani.
 
Contraindicatii:
Hipersensibilitate la ingrediente. Glaucom cu unghi îngust.

Precauţii:
La copii, doza trebuie stabilită foarte atent pentru a împiedica apariția reacțiilor adverse. Pacienților cu lentile de contact li se poate instila Spersallerg doar atunci când aceștia nu le poartă.

Sarcină, alăptarea şi fertilitatea:
Deoarece nu se ştie dacă tetrizolina traversează bariera placentară şi dacă se excretă în laptele matern, administrarea SPERSALLERG în perioada sarcinii şi alăptării se face numai după evaluarea raportului risc/ beneficiu şi sub supraveghere medicală. Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Preparatele oftalmice pot produce tulburări temporare ale vederii influenţând negativ capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Pacientul trebuie avertizat să aştepte până când tulburările de vedere dispar înainte de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
 
Prezentare:
10 ml


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

9900000656508

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

29-04-2024

Produse similare