0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Alka-Seltzer, 324 mg, 10 comprimate efervescente, Bayer

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 28.24 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W51368003

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Indicatii:
Alka-Seltzer este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de cap, dentare, faringiene, menstruale, musculare și articulare, durerilor de spate, reumatice și artritice minore. Este indicat, de asemenea, pentru tratamentul simptomatic al durerii și febrei din guturaiul comun și gripă. Este indicat în tratamentul simptomatic al cefaleelor însoțite de tulburări gastrice.

Contraindicatii:
Nu luaţi Alka-Seltzer dacă:
- sunteţi alergic la acidul acetilsalicilic sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Alka-Seltzer, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea figravidă sau intenţionaţisă rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Sarcina:
Trebuie să spuneţimedicului dumneavoastră dacă în timpul unei perioade de tratament cu Alka-Seltzer rămâneţi gravidă. Alka-Seltzernu trebuie utilizat în primul şi al doilea trimestru de sarcină fără să întrebaţi medicul dumneavoastră. Alka-Seltzer nu trebuie utilizat în ultimele trei luni de sarcină, datorită unui risc crescut al complicaţiilor pentru mamă şi făt în timpul naşterii.
Alăptarea:
Mici cantităţi de acid acetilsalicilic şi de metaboliţi ai săi trec în laptele matern. Deoarece nu s-au raportat efecte nocive asupra sugarilor, în general, nu este necesar să se oprească alăptarea în cazul utilizării medicamentului pe termen redus, la dozele recomandate pentru dureri sau febră. Totuşi, dacă utilizarea pe termen lung şi/sau în doze mari (mai mult de 8 comprimate efervescente pe zi) a fost prescrisă în cazuri izolate, pacienta trebuie să întrerupă alăptarea

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Alka-Seltzer nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Alka-Seltzer conţine 477 mg sodiu pentru un comprimat efervescent, fapt ce trebuie luat în considerare de către pacienţii care ţin o dietă fără sare.

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Adulți: Doză unică: 2 comprimate efervescente.
Doza zilnică: până la 8 comprimate efervescente.
Doza unică poate fi luată la interval de 4-8 ore dacă este necesar, până la maxim 4 doze pe zi. În cazul pacienților cu funcții heaptice și renale afectate, dozele trebuie reduse sau trebuie mărit intervalul de dozare.

Pentru pacienții aflați în dietă cu un conținut scăzut de sodiu: 1 comprimat efervescent conține 445 mg sodiu.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
Un comprimat efervescent conține 324 mg acid acetilsalicilic și excipienți: acid citric, bicarbonat de sodiu, povidon 25, dimeticon, silicat de calciu, docusat de sodiu, benzoat de sodiu, zaharină sodică, arome. Conține 445 mg sodiu.

Prezentare:
10 comprimate efervescente


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5948912000426

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

07-05-2024

Produse similare