0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Picături orale - Prospan Herbal, 20 ml, Engelhard Arzneimittel

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 28.59 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W08613001

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Compoziție/1 ml:
Extract uscat din Hederae folium (frunze de iederă) în etanol 30%(w/w) 5-7,5:1,20mg și excipienți: apă purificată, zaharină sodică, etanol 96%, ulei volatil de fenicul, ulei volatil de chimen, ulei volatil de mentă.

Indicații terapeutice: tratament simptomatic al afecțiunilor inflamatorii bronșice cronice; inflamații acute ale tractului respirator însoțite de tuse.

Contraindicații:
Hipersensibilitate la substanța activă, la Hederae folium sau la oricare dintre excipienții medicamentului. La pacienții la care este strict interzisă administrarea chiar și a unor cantități minime de etanol (de exemplu după un tratament de dezintoxicare), este contraindicată administrarea de Prospan picături orale soluție. La copiii cu vârsta sub 1 an nu se administrează Prospan picături orale soluție. La copiii cu vârsta sub 3 ani nu se administrează Prospan picături orale soluție sub formă de aerosoli.

Precauții:
Prospan picături orale soluție conține etanol, 47% v/v. În cazul persistenței simptomelor sau apariției respirațiilor scurte, a febrei sau a expectorației purulente sau sangvinolente, pacientul trebuie să se adreseze de urgență medicului.

Atenționări speciale:
Sarcină și alăptare: deoarece nu sunt disponibile informații despre siguranța administrării în timpul sarcinii și alăptării, medicamentul se va administra numai după evaluarea raportului beneficiu matern/risc potențial fetal, la recomandarea medicului.

Prezentare:
20 ml


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

4104480700033

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

15-05-2024

Produse similare