0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Bronchipret TP, 20 comprimate, Bionorica

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 28.84 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Cod ANM medicament

W64786001

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Indicatii:
Bronchipret TP este un medicament din plante utilizat în caz de tuse productivă pentru ameliorarea expectorării mucusului vâscos.
Dacă după 1 săptămână nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic.

Contraindicații:
Nu luați Bronchipret TP:
- dacă sunteți alergic (hipersensibil) la substanțele active, la alte plante din familia Lamiaceae sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Bronchipret TP, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Siguranța în timpul sarcinii nu a fost stabilită. În lipsa datelor suficiente, utilizarea în timpul sarcinii nu este recomandată.
Nu se cunoaște dacă substanțele active din Bronchipret TP sau metaboliții acestuia se excretă în laptele uman. Prin urmare, Bronchipret TP nu trebuie utilizat în timpul alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Bronchipret TP nu are nicio influență sau are o influență neglijabilă asupra capacității de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doza recomandată este:
Adulți: 1 comprimat filmat de 3 ori pe zi (cel mult 3 comprimate filmate pe zi).
- Luați comprimatele Bronchipret TP fără a le mesteca, înainte de mese, cu o cantitate suficientă de lichid (de preferat, cu un pahar cu apă).
- Dacă simptomele persistă în timpul utilizării medicamentului timp de peste 1 săptămână, trebuie să vă adresați unui medic sau unui alt profesionist din domeniul sănătății.
- Nu există date suficiente privind doza recomandată la pacienții cu afectare a funcțiilor rinichilor/ficatului.
   
Utilizarea la copii și adolescenți:
- Nu se recomandă utilizarea acestui medicament la copii și adolescenți cu vârsta sub 18 ani.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanțele active sunt: 60 mg extract (sub formă de extract uscat) din Primula veris L./Primula elatior (L.) Hill, radix (rădăcină de ciuboțica-cucului) (6 - 7 : 1). Solvent de extracție: etanol 47,4% (V/V) 160 mg extract (sub formă de extract uscat) din Thymus vulgaris L./Thymus zygis L., herba (iarbă de cimbru) (6 - 10 : 1). Solvent de extracție: etanol 70 % (V/V)
- Celelalte componente sunt: celuloză microcristalină; lactoză monohidrat; glucoză, lichidă, uscată prin pulverizare; dioxid de siliciu, coloidal anhidru; poliacrilat dispersie 30%; crospovidonă; hipromeloză; talc; povidonă K 25; stearat de magneziu; dioxid de titan (E171); propilenglicol; aromă de mentă; gumă arabică; maltodextrină; lactoză; cupru-clorofilină E 141; sirop de glucoză; zaharină sodică; simeticonă; dimeticonă; riboflavină (E101).

Prezentare:
20 comprimate

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

4029799160111

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

18-05-2024

Produse similare