0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Beauty Help Ultra-Complex 9-in-1 Collagen Formula cu aroma de ciocolata, 300 g, Zenyth

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 151.85 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 24 de ore

Informatii detaliate

Supliment alimentar sub formă de pudră pentru shake-uri, cu gust de ciocolată, este o formulă unică, inovatoare, care reunește într-o formă concentrată cele mai renumite ingrediente din produsele nutricosmetice de lux, administrate intern. Formula unica Beauty Help asigură o îngrijire profundă a pielii, având efect susținut de „beauty from inside“ (frumusețe din interior).
Beauty Help poate ajuta la imbunatatirea la nivel celular a aspectului tenului, părului și unghiilor, poate sa contribuie la reducerea aspectului de coajă de portocală al pielii, acționând prin stimularea microcirculației și prin repararea și refacerea structurii pielii din interior. În plus, poate sa contribuie la susținerea sănătății sistemelor articular și cardiovascular si întărirea imunității.

Ingrediente:
Peptide din colagen bovin hidrolizat (Verisol® și Fortigel®); proteine din zer; fibre dietetice extrase din rădăcina de cicoare - Cichorium intybus; pudra de cacao; n-acetil D-glucozamină (din crustacee); vitamina C; aromă naturală de ciocolată; sulfat de condroitină; OptiMSM (metilsulfonilmetan); resveratrol din struguri - Vitis vinifera; coenzima Q10 (Kaneka®); Vitamina E naturală din palmier - Elaeis guineensis; acid hialuronic (hialuronat de sodiu); astaxantină din alga Haematococcus pluvialis; ceramozide din grâu – Triticum aestivum; îndulcitor natural extract de Stevia rebaudiană.
Nu conține gluten, soia, ștearat de magneziu, zahăr, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici adăugați.

Prezentare:
300 g

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5941872401104

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

03-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare