0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Bonflor Imuno picaturi, 9 ml, Fiterman Pharma

  • ATENTIE! Transportul necesită monitorizarea temperaturii, prin urmare acest produs NU poate fi livrat prin curier. Acest produs este depozitat numai în frigider și se poate livra DOAR în municipiul Iași.
  • Data expirarii: 01-06-2024
  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 19.79 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Proprietăți:
Aport de vitamina D și bacterii lactice benefice florei intestinale sănătoase. Susține dezvoltarea și buna funcționare a sistemului imunitar.

Avantaje:
Bonflor® Imuno picături este un supliment alimentar pe bază de bacterii lactice (Bifidobacterium animalis lactis) și vitamina D, care poate fi administrat încă din prima zi de viață a nou-născuților. Are acțiune complexă de susținere a funcției imunitare și a bunei funcționari a sistemului digestiv. Bifidobacterium animalis lactis este una dintre tulpinile de probiotice cel mai intens studiate și sigure, care a fost identificată și izolată din tubul digestiv al sugarilor alăptați la sân.
Bonflor® Imuno picături asigură o colonizare eficientă a intestinului la copiii:
- născuți prematur, cu greutate mică la naștere deoarece la acești copii bariera de apărare intestinală nu este suficient dezvoltată, aceștia fiind mai sensibili în cazul contactării unor bacterii rele (patogene) care afectează sănătatea;
- născuți prin cezariană, la care nu are loc contactul bebelușului cu bacteriile lactice benefice din vaginul mamei. La aceștia este necesar un aport suplimentar de Bifidobacterium animalis lactis, ce favorizează dezvoltarea unei flore intestinale sănătoase;
- alimentați cu formule de lapte praf sau celor cărora li s-a întrerupt alăptarea la sân și li s-a diversificat alimentația;
- care urmează un tratament cu antibiotice.

Compoziție:
1 miliard UFC: Bifidobacterium animalis lactis, 12,5 micrograme colecalciferol (vitamina D ), antioxidant (tocoferol acetat), caprilic/ capric trigliceride.
Valoare energetică: 0,63 kcal/ml

Indicații:
- dezvoltarea florei intestinale benefice
- reechilibrarea florei intestinale perturbate de tratamentul cu antibiotice
- normalizarea consistenței scaunelor
- susținerea funcției imunitare
- suplimentarea vitaminei D (la copii în perioada de creștere, rahitism, hipocalcemie, hipofosforemie)

Mod de administrare:
- dezvoltarea florei intestinale benefice: Bonflor® Imuno picături se administrează începând cu prima zi de viață: 5 picături de 2 ori pe zi sau 10 picături în doza unică, zilnic.
- reechilibrarea florei intestinale perturbate de tratamentul cu antibiotice: Bonflor® Imuno picături se administrează începând cu prima zi de administrare a antibioticului: 5 picături ori 2 ori pe zi sau 10 picături în doza unică, la distanță de 2-3 ore de antibiotic. Administrarea Bonflor® Imuno picături se continuă încă 7 zile după terminarea administrării antibioticului.
- normalizarea consistenței scaunelor: Bonflor® Imuno picături se administrează pe perioada episodului diareic și încă 5 zile după încheierea acestuia, pentru reechilibrarea florei intestinale sănătoase: 5 picături de 2 ori pe zi sau 10 picături în doza unică, zilnic.
- susținerea funcției imunitare: Bonflor® Imuno picături se administrează începând cu prima zi de viață: 5 picături x 2 ori/zi sau 10 picături în doza unică, zilnic. Administrarea se face pe o perioadă îndelungată.
- suplimentarea vitaminei D (la copii în perioada de creștere, rahitism, hipocalcemie, hipofosforemie): Bonflor® Imuno picături se administrează începând cu prima săptămână de viață, zilnic, până la vârsta de 1 an, câte 5 picături de 2 ori pe zi sau 10 picături în doza unică. În al doilea și al treilea an de viață se recomandă administrarea a 10-20 picături pe zi, mai ales în sezonul rece (din luna septembrie până în luna aprilie inclusiv).

Recomandări:
A se păstra la temperaturi de 2-8ºC, ferit de lumină, în ambalajul original.
Agitați flaconul înainte de fiecare utilizare!
A nu se utiliza mai mult de 30 de zile de la prima deschidere a flaconului.

Prezentare:
9 ml

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5944732004842

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

19-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare