0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Finalgon unguent, 4 mg/25 mg/g, 20 g, Sanofi

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 27.56 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Tip medicament

OTC

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Indicatii:
Finalgon unguent este utilizat în:
- artrită, artralgii şi mialgii reumatice;
- leziuni produse în practicarea sportului, contuzii şi entorse/luxaţii, dureri musculare provocate de un efort fizic prea mare;
- lumbago, nevrită (inflamarea unui nerv), sciatică, bursită (inflamaţia unei burse, un sac / o pungă plină cu lichid în apropierea unei articulaţii / încheieturi) şi tenosinovită (inflamarea unui tendon şi a învelişului său);
- tratament revulsiv local în tulburări circulatorii periferice (aplicarea unei substanţe pe piele care să activeze/intensifice circulaţia sanguină).
- Dureri acute nespecifice lombare
- Stimularea fluxului sanguin la nivelul pielii înainte de prelevarea unei probe de sânge.

Contraindicatii:
- Nu utilizaţi Finalgon:
- dacă sunteţi alergic la nonivamid (vanilamida acidului nonilic), nicoboxil (butoxietilesterul acidului nicotinic) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precauţii:
Înainte să utilizaţi Finalgon, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentului medical.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Datorită absenţei datelor privind efectele administrării FINALGON în timpul sarcinii şi alăptării, utilizarea medicamentului în aceste perioade nu este recomandată.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Nu sunt disponibile date din studii privind efectele FINALGON asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
 
Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată este:
Începeți tratamentul cu cel mult 1/2 cm (aproximativ cât un bob de mazăre) unguent FINALGON pentru o suprafaţă de dimensiunea mâinii. Nu utilizați mai mult de 1 cm unguent pentru o suprafaţă de dimensiunea mâinii (circa 10cm x20cm) la o aplicare.
Tratamentul trebuie început întotdeauna cu o doză foarte mică de FINALGON, care se aplică pe o suprafaţă foarte mică de piele pentru a testa reactivitatea individuală. Răspunsul la FINALGON este foarte diferit şi unele persoane au nevoie doar de o aplicare foarte uşoară a unguentului pentru a obţine o ușoară senzație de încălzire, în timp ce la alte persoane acestă senzație poate foarte slabă sau efectul de ușoară încălzire poate fi absent.
Întindeţi unguentul FINALGON uşor pe suprafaţa afectată, folosind aplicatorul inclus în ambalaj.

După utilizarea FINALGON, mâinile trebuie spălate cu săpun şi apă din abundenţă.

FINALGON unguent trebuie folosit la nevoie, maxim până la de 2 – 3 ori pe zi.

Copii și adolescenți:
Nu există date disponibile referitoare la utilizarea FINALGON la copii și adolescenți cu vârsta sub 18 ani.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acestmedicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţele active sunt: nonivamid (vanilamida acidului nonilic) şi nicoboxil (butoxietilesterul acidului nicotinic). Un gram unguent conţine nonivamid 4 mg şi nicoboxil 25 mg
- Celelalte componente sunt: adipat de diizopropil, dioxid de siliciu coloidal, vaselină albă, acid sorbic, ulei de citronela de Ceylon, apă purificată

Prezentare:
20 g


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

9006968013022

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

18-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare