0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Uroren Forte, 15 capsule, NaturPharma

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 61.89 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Proprietati:
Strugurii-ursului- susține funcționarea normală a vezicii urinare și fluxul urinar.
Mesteacăn- susține funcția de excreție a rinichilor, favorizează funcțiile de eliminare, susține digestia și contribuie la procesele de detoxifiere a organismului.
Zinc- contribuie la: metabolismul normal al carbohidraților, macronutrienților și acizilor grași, metabolismul acido-bazic normal, funcționarea normală a sistemului imunitar, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, procesul de diviziune celulară si menținerea fertilității și reproducerii normale.

Mod de administrare:
1 capsula pe zi

Ingrediente:
-extract hidroetanolic (maltodextrină 10%) 15:1 din frunze de Strugurii-ursului (Arctostaphylos uva-ursi), cu 20% arbutin; extract hidroetanolic (maltodextrină) 5:1 din frunze de Mesteacăn (Betula alba), cu 3% flavone; capsulă: gelatină; extract hidroetanolic (maltodextrină) 40:1 din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon), cu 50% proantocianidine; D-manoza; agent de încărcare: celuloză  microcristalină; oxid de zinc, frunizând 80,2% zinc; agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași.

Contraindicații:
- copii mai mici de 6 ani, femei  însărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Prezentare:
15 capsule


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

8424409956720

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

13-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare