0.00 RON
Coșul este gol
D-riboza este o componenta de baza a acizilor ARN si ADN, dar si un factor important in producerea de ATP (adenozin trifosfat).
ATP este responsabil cu energia interna a organismului. In conditii de stres, leziuni sau imbatranire, inima si sistemul muscular nu pot produce ATP la nivel optim.
Suplimentarea dietei cu D-riboza stimuleaza productia de ATP si cresterea resurselor energetice la nivel celular.
Ingrediente:
100% D-riboza, obtinuta prin fermentatia microbiana a glucozei din porumb.
Nu contine lactoza, gluten, soia,stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici!
Mod de administrare:
Cate 1 lingurita (5 g), de 1-3 ori pe zi. A se administra inainte sau dupa masa, inainte sau dupa antrenament. Adaugati o lingurita de pulbere intr-un pahar cu apa sau suc de fructe si consumati imediat. D-riboza nu are restrictii cu privire la durata de administrare si nu creeaza dependenta.
D-riboza se poate asocia cu N-acetil L-Carnitina, Coenzima Q10 si Magneziu, cu care actioneaza sinergic.
Precautii si contraindicatii:
Femeile insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu hiperuricemie vor consulta medicul inainte de utilizare. In cazul diabeticilor se recomanda administrarea in timpul mesei sau dizolvata intr-un suc natural de fructe, deoarece poate determina scaderea glicemiei.
Efecte secundare si interactiuni:
D-riboza se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Supradozarea produsului poate cauza diaree, greata, crampe, dureri de cap, scaderea glicemiei.
Produs recomandat in dietele vegetariene/vegane.
Prezentare:
140 g pulbere
Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.
16-05-2024
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând „Accept” sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Termeni și condiții mai multe despre cookie-uri.