0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

BioGreens SuperFood Organic cu germeni, alge si lastari, 28 plicuri, Zenyth

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 81.49 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre achizitionarea acestui produs.

Informatii detaliate

Proprietati:
BioGreens este un produs 100% natural, organic si vegan, care contine super-alimente verzi, alge si acerola. Produsul este o sursa bogata de clorofila, fitonutrienti, proteine, vitamine (C, complexul de vitamine B) si minerale, fier, potasiu, calciu, enzime (SOD), glucorafanina, indol-3-carbinol. Produsul are actiune energizanta pentru intregul organism, alcalinizanta, antioxidanta, detoxifianta si anti-imbatranire.

Contine: BioGreens contine super-alimente verzi, foarte bogate in clorofila (”sangele plantelor”), vitamine, minerale si alti nutrienti usor asimilabili si care au multiple efecte benefice pentru organism.

Ingrediente: iarba de grau - Triticum aestivum, chlorella - Chlorella vulgaris, iarba de orz – Hordeum vulgare , spirulina– Arthrospira platensis, frunze de menta - Mentha piperita, germeni de grau - Triticum aestivum, germeni de broccoli - Brassica oleracea var. botrytis, germeni de orz- Hordeum vulgare, extract uscat din fructe de acerola - Malpighia glabra (standardizat in 17% vitamina C).

Mod de administrare:

Produsul sub forma de pudra se administreaza in amestec cu sucuri naturale de fructe sau apa, in smoothie-uri si shake-uri (vezi retete pe www.biogreens.ro). Produsul sub forma de capsule se administreaza cu apa sau ceai. BioGreens poate fi consumat pe termen nelimitat, in cure de minimum o saptamana pe luna.
Doze uzuale

Pentru varianta pudra:
Doza zilnica: Copii 6-12 ani:1/2 plic/zi (2 g); copii peste 12 ani si adulti: 1-2 plicuri/zi (4-8 g). Doza maxima: 3 plicuri/zi (12 g).

Precautii:
Pentru copiii sub 6 ani, persoanele cu diabet sau alergie la oricare dintre ingrediente, cele cu afectiuni grave sau care au suferit interventii chirurgicale recente, femei insarcinate sau care alapteaza, se va cere sfatul medicului inainte de utilizare.

Prezentare:

28 plicuri x 4 g


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5941872400435

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

19-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare