0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Cell Energy, 30 capsule, Zenyth

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 141.66 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Produsul Cell Energy este rezultatul colaborării dintre renumitul Prof. John Ionescu (Germania) și Zenyth Pharmaceuticals.
În urma a peste 2 ani de studiu și testare s-a ajuns la o formulă complexă, cu acțiune sinergică antioxidantă și antiinflamatoare și rezultate din primele zile de administrare.

Cell Energy este un supliment alimentar, puternic antiinflamator si antioxidant universal. Datorita formulei complexe, Cell Energy are actiune protectoare in bolile cardiovasculare si neurodegenerative. Suplimentul alimentar Cell Energy este un tonic general, stimuland productia de energie de la nivel mitocondrial. Produsul este recomandat deopotriva adultilor si varstnicilor pentru:

Proprietati:
- protectie antioxidanta;
- poate imbunatati functia cardiaca;
- managementul insuficientei cardiace;
- scaderea inflamatiei sistemice;
- poate reprezenta un adjuvant in ameliorarea oboselii;
- poate imbunatati concentrarea si memoria;
- recapatarea energiei si vitalitatii.

Mod de administrare:
Adulti: 2 capsule pe zi, luate separat, una dimineata, una seara, sau conform recomandarii specialistului.

Ingrediente:
L-carnozina – 250 mg. Magneziu hidrogen ortofosfat – 248 mg. Fosfat monopotasic – 125 mg. Ubidecarenona (Coenzima Q10) – 100 mg. Fosfolipide (lecitina) din floarea-soarelui cu 20% fosfatidilcolina (cu adaos de max. 0,2% amestec de tocoferoli naturali) – 90 mg. PQQ (sare disodica a pirolochinolin chinonei) – 10 mg. Extract din Shilajit (Asphaltum punjabianum), cu min. 50% acid fulvic si min. 10,3% complex de dibenzo-α-pirone (DBP) si DBP-Chromoproteine (DCP), pe suport de maltodextrina si dioxid de siliciu (Primavie®) – 4 mg. Metilcobalamina (vitamina B12) – 1,50 mg. L-Metilfolat de calciu – 1,25 mg.

Precautii:
Nerecomandat persoanelor cu alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Copiii, femeile insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu afectiuni acute sau cu medicatie complexa vor cere sfatul specialistului inainte de utilizare.

Prezentare:
30 capsule


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5941872402088

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

09-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare