0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Joint Support Ultra 14g, 30 plicuri, Balkan Pharmaceuticals

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 340 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra – supliment alimentar care conține o doză mare de MSM, precum și extracte naturale din Curcumină și Boswellia, care ajută la reducerea inflamației în corp, scad durerile și inflamațiile articulare, redau flexibilitatea pentru a te menține activ.

Proprietati:
- Colagen de tip II nedenaturat (UC-II), colagen hidrolizat bovin, glucozamină 1500 mg, condroitină 1000 mg și MSM 3000 mg + Turmeric, Boswellia și acid hialuronic pentru optimizarea sănătății articulare, ameliorarea durerii și a simptomelor artritei.
-Acțiune antiinflamatorie, accelerează recuperarea articulațiilor, reconstruiește oasele și cartilajul (rezistență), ameliorează rigiditatea articulațiilor și restabilește mobilitatea.

Repararea cartilajului:
Formula conține 1500 mg de glucozamină și 1000 mg de condroitină pentru a încuraja creșterea sănătoasă a țesuturilor și a cartilajului. MSM este o sursă importantă de sulf, ajutând la repararea cartilajului pentru integritatea și structura articulațiilor.

Hidratarea tesuturilor:
Formula unică conține UC-II (colagen de tip ll nedenaturat), colagen de tip 5000 HD și acid hialuronic pentru a sprijini mobilitatea articulațiilor, elasticitatea, crucială pentru hidratarea și lubrifierea țesuturilor.

Rezistenta articulara si osoasa:
Formula conține calciu + D3 care ajută la prevenirea pierderii masei osoase (osteoporoza). Vitamina C este esențială în formarea colagenului și mineralizarea oaselor, făcându-vă oasele suficient de puternice pentru a rezista la stres.

Reducere durerea si inflamatia:
Suportul articular este conceput pentru a încetini și a inversa durerea și inflamația cauzate de articulațiile inflamate și slăbite. Doza mare de 3000 mg MSM poate ajuta la susținerea colagenului pentru a menține șoldurile și articulațiile într-o stare sănătoasă.

Stil de viata activ:
Menține activitatea fizică intensă – doză mare de 3000 mg MSM, 300 mg curcumină și 200 mg Boswellia. Reduce inflamația și stresul oxidativ din organism și restabileste flexibilitatea.

Prezentare:
30 buc

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

4840982011535

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

18-04-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare