0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Solpadeine, 12 comprimate, Omega Pharma

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 14.68 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W68639001

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Indicații:
Comprimatele efervescente Solpadeine sunt recomandate pentru ameliorarea rapidă a durerilor care apar în reumatism, sciatică și lumbago. Sunt de asemenea recomandate pentru tratamentul durerilor de cap, migrenelor, durerilor menstruale, în cazul luxațiilor, durerilor dentare, nevralgiilor, sinuzitei, durerilor de gât și febrei, precum și pentru ameliorarea simptomelor din răceli și gripe.

Compoziție:
Fiecare comprimat efervescent conține paracetamol 500 mg, fosfat de codeină hemihidrat 8 mg și cofeină 30 mg.

Mod de administrare:
Comprimatele de Solpadeine se dizolvă în apă.
Adulți: A se administra 2 comprimate dizolvate într-un pahar cu apă, de 1-4 ori pe zi, dacă este necesar. Administrarea nu se va repeta la un interval mai mic de 4 ore sau nu se vor depăși 4 doze (8 comprimate) în 24 de ore.
Copii (7-12 ani): 1/2 comprimat pînă la 1 comprimat, dizolvat într-un pahar cu apă, de 1-4 ori pe zi. Administrarea nu se va repeta la un interval mai mic de 4 ore. A nu se depăși 4 comprimate în 24 de ore. Nu se recomandă copiilor sub vârsta de 7 ani.
Nu se va administra copiilor Solpadeine mai mult de 3 zile fără avizul medicului. Dacă simptomele persistă, consultați medicul. A nu se depăși doza stabilită. în cazul depășirii dozei recomandate, consultați imediat medicul, chiar dacă nu vă simțiți rău.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Solpadeine:
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la paracetamol, cafeină, codeină, la alte analgezice opioide sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament;
- la copii cu vârsta sub 12 ani,

Precautii:
Înainte să utilizaţi Solpadeine, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Sarcina:
Studiile epidemiologice efectuate la gravide nu au evidențiat efecte toxice ale paracetamolului la dozele recomandate, totuşi codeina nu este recomandată în timpul sarcinii. De aceea, Solpadeine nu este recomandat în timpul sarcinii.
Alăptarea:
Paracetamolul și cafeina se excretă în laptele matern, dar nu în cantităţi semnificative clinic.
Nu luaţi codeină în timpul alăptării. Codeina şi morfina trec în laptele matern.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Solpadeine poate provoca ameţeli sau somnolenţă. Nu trebuie să conduceţi vehicule sau să folosiţi utilaje până nu ştiţi în ce măsură vă afectează administrarea acestui medicament.

Prezentare:
12 comprimate

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5098802500564

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

18-05-2024

Produse similare