0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Fluid cu protectie solara SPF 50+ pentru fata Anthelios UVmune 400 Oil Control, SPF 50+, 50 ml, La Roche-Posay

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 91.63 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Informatii detaliate

Proprietati:
- integreaza protectia de ultima generatie, cu filtru impotriva radiatiilor UVA Ultra-Lungi*, oferind o protectie foarte ridicata, cu spectru larg impotriva radiatiilor UVB/UVA/UVA Ultra-lungi, infrarosii si poluare;
- protejeaza impotriva deteriorarii celulare in profunzime;
- anti-usturime a ochilor;
- textura invizibila de fluid, ce se absoarbe rapid in piele;
- rezistent la apa, transpiratie si nisip.        

Ingrediente active:
Cu noul filtru Mexoryl 400, protejeaza impotriva UVA Ultra-Lungi [380-400nm], care sunt imperceptibile si daunatoare, reprezentand 30% din totalul radiatiilor UV ce impacteaza pielea noastra pe durata intrgului an.
AirliciumTM: micro-particule matifiante ce absorb imediat excesul de sebum si ajuta la tinerea sub control a surselor de luciu (sebum, transpiratie, umiditate), pentru a reduce usebumul pielii zi dupa zi.

Mod de utilizare:
O cantitate de produs de dimensiunea unei perle pentru fiecare zona. Aplicati pe fata si gat. Aplicati produsul chiar inainte de a va expune la soare. Reaplicati frecvent si generos pentru a mentine protectia, in special dupa innot, transpirat sau uscat cu prosopul.

Ingrediente:
AQUA / WATER,ALCOHOL DENAT.,TRIETHYL CITRATE,DIISOPROPYL SEBACATE,SILICA,BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE,ETHYLHEXYL SALICYLATE,ETHYLHEXYL TRIAZONE,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,GLYCERIN,PROPANEDIOL,C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER,C12-15 ALKYL BENZOATE,SODIUM CITRATE,METHOXYPROPYLAMINO CYCLOHEXENYLIDENE ETHOXYETHYLCYANOACETATE,PERLITE,TOCOPHEROL,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER,BIXA ORELLANA SEED EXTRACT,CAPRYLYL GLYCOL,CITRIC ACID,DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE,DROMETRIZOLE TRISILOXANE,HYDROXYACETOPHENONE,HYDROXYETHYLCELLULOSE,MALTODEXTRIN,PENTYLENE GLYCOL,SILICA SILYLATE,TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID,TRIETHANOLAMINE,TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE,ZINC PCA,PARFUM / FRAGRANCE.

Precautii:
Supra-expunerea la soare este periculoasa. Nu expuneti beblusii si copiii mici in lumina directa a soarelui. Nu va expuneti prea mult timp la soare, chiar si atunci cand folositi un produs de protectie solara pentru ca acesta nu ofera o protectie 100%.

Prezentare:
50 ml    


Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

3337875847292

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

04-05-2024

Produse similare