0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Cartilaj de Rechin, 60 capsule, Herbagetica

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 26.5 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Cod ANM medicament

6425262004490

Informatii detaliate

Proprietăți:
Contribuie la:
- menținerea structurii și funcționarii optime a articulațiilor;
- menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor și la menținerea densitații osoase normale;
- susținerea unei bune gestionari a stresului organic produs de interacțiunea cu radiațiile și substanțele toxice;
- funcționarea normală a sistemului imunitar.

Ingrediente/capsulă:
Cartilaj de rechin - 500 mg; capsulă de gelatină.

Cartilajul de Rechin și sănătatea articulațiilor:
Cartilajul de Rechin este o pulbere obținută din țesutul elastic, foarte rezistent, care alcătuiește „structura de rezistență” a corpului rechinilor. Această pulbere este bogată în condroitină, o substanță extrem de eficientă în diversele forme de reumatism degenerativ, care ajută la refacerea articulațiilor și le redă mobilitatea. Potrivit unor studii realizate în Franța, pe persoane cu artrită și osteoartrită, după 3 luni de administrare a cartilajului de rechin, durerea și rigiditatea articulațiilor au fost reduse semnificativ.

Cartilajul de Rechin un adjuvant prețios în boala canceroasă:
Studiile detaliate, cu privire la acțiunea antitumorală a cartilajului de rechin, au arătat că acesta acționează pe nu mai puțin de 3 cai, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer să învingă această afecțiune:
1. Prin stimularea sistemului imunitar
2. Prin împiedicarea vascularizării tumorilor
3. Prin inducerea morții programate a celulelor tumorale – fiecare celulă a organismului uman are o durată de viață limitată, după care se autodistruge (mecanism numit apoptoză), fiind înlocuită de o celulă tânără. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai funcționează, însă prin administrarea cartilajului de rechin, ele reintră în normal, fiindu-le indusă așa-numita „moartea programată”.

Cartilajul de Rechin și imunitatea:
Deși nu au oase și ca atare nici măduva osoasă, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit că rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai puțin vulnerabile la cancer), sunt extrem de rezistenți la infecții și rănile lor se vindecă foarte repede și fără complicații. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de apărare al organismului foarte puternic. „Sediul” fenomenalei capacități de apărare a rechinilor este chiar în cartilajul lor, care administrat animalelor a avut asupra imunității acestora efecte fenomenale și, cumva, paradoxale. De exemplu, s-a observat la șoarecii bolnavi de cancer că nivelul de celule ale sistemului imunitar crește mult mai mult la nivelul tumorii decât în sânge. Apoi, unele celule imunitare specializate (limfocitele B și T, mai ales) sunt produse în număr mult mai mare.

Mod de administrare:
Câte 1 capsula de 4 ori pe zi.

Precauții:
A se administra cu prudența femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu afecțiuni renale, hepatice și cancer (numai sub supraveghere medicală).

Contraindicații:
Hipercalcemie. Conține substanțe cu potențial alergenic (cartilaj de rechin).

Prezentare:
60 capsule

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

6425262004490

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

27-04-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare