0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Voltaren Emulgel 11.6mg, 50 g, Gsk

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 22.78 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W62909004

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Indicații:
Inflamații posttraumatice tendinoase, ligamentare, musculare și articulare, ex. în urmă luxațiilor, entorselor, contuziilor etc. Forme localizate de reumatism, precum tendinite, bursite, sindromul umăr-mâna, periartropatii. Forme localizate de reumatism degenerativ, ex. osteoartroza a articulațiilor periferice și a coloanei vertebrale.

Compoziție:
Substanță activă: dietilamino-diclofenac. Excipienți: dietilamină, poliacrilat, cetomacrogol 1000, esteri ai acizilor caproic și caprilic, alcool izopropilic, parafină lichidă, substanțe odorizante, propilenglicol, apă.

Mod de administrare:
Adulți: Voltaren-ul Emulgel se aplică local pe piele, de 3-4 ori pe zi, și se masează ușor. Cantitatea folosită depinde de suprafață care trebuie tratată. De exemplu, 2-4 g Voltaren Emulgel sunt suficiente pentru tratamentul unei suprafețe de 400-800 cm2. După aplicare, mâinile trebuie spălate, în afară cazului când acestea sunt zonele tratate. Copii: Nu au fost încă stabilite recomandările și indicațiile utilizării Voltaren-ului Emulgel la copii.

Contraindicații:
Hipersensibilitate cunoscută la diclofenac, propilenglicol, alcool izopropilic sau la alți excipienți. Voltaren-ul Emulgel este, de asemenea, contraindicat pacienților ale căror atacuri astmatice, urticariene sau de rinită acută sunt precipitate de acidul acetilsalicilic sau alte antiinflamatorii nesteroidiene.

Precauții:
Comparativ cu administrarea orală, diclofenacul administrat sub formă de unguent determina apariția mult mai putinor reacții adverse. Cu toate acestea, în cazul aplicării Voltaren-ului Emulgel pe o suprafață întinsă și pentru un timp îndelungat, există posibilitatea apariției efectelor adverse sistemice. Voltaren-ul Emulgel trebuie aplicat doar pe pielea sănătoasă și intactă (nu pe răni sau soluții de continuitate). Trebuie evitat contactul acestuia cu conjunctiva sau alte mucoase. Nu se administrează oral. Potențial mutagen, carcinogen și toxic asupra fătului: Studiile preclinice nu au evidențiat nici un astfel de efect al Voltaren-ului Emulgel. A nu se lasă la îndemână copiilor!

Sarcina și alăptare:
Deși nu s-au observat efecte adverse, se recomandă evitarea tratamentului cu Voltaren Emulgel la femeile gravide. Cantitatea de substanță activă care trece în lapte este neglijabilă.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Voltaren Emulgel nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Prezentare:
50 g

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5949040102167

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

27-04-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare