0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Septogal fara zahar, 27 comprimate, Aesculap

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 15.91 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Proprietati:
Profilactic si adjuvant in tratamentul infectiilor acute bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiana: ORL (angine, faringite, laringite), stomatologice (gingivite, stomatite). Profilactic postoperator dupa amigdalectomie sau extractii dentare.

Compozitie:
Vitamina B 1 1,8 mg, vitamina B 2 2,0 mg, vitamina B 6 2,2 mg, vitamina C 30,0 mg , mentol 5,0 mg, ulei volatil de eucalipt 4,0 mg, ulei volatil de menta 2,0 mg, ulei volatil de pin 2,0 mg si excipienti pentru un comprimat.
Contine mentol si ulei volatil de menta care inlatura durerea si senzatia de usturime, precum si ulei volatil de eucalipt care scade secretia de mucus la nivelul cailor respiratorii si ulei volatil de pin cu efect rubefiant, balsamic si expectorant.
Comprimatele contin vitaminele B1, B2, B6 si acid ascorbic, care regleaza procese biochimice din organism, avand un efect tonifiant general. Satisface cerintele crescute ale organismului in vitamine, pentru sustinerea efortului fizic si intelectual. Cantitatea de vitamine este adaptata nevoilor zilnice in perioada de crestere si dezvoltare.

Mod de administrare:
2 comprimate pe zi.

Prezentare:
27 comprimate

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5944759002128

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

15-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare