0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Bronhoklir pentru tuse productiva, 15 plicuri, Stada

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 23.01 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

Bronhoklir pentru tuse productivă. Reglează și normalizează secreția de mucus la persoanele cu tuse productivă. Efect imunostimulator și antiinflamator dovedit al extractului de Cimbru de cultură. Susține procesul de expectorație prin extractele din Ciuboțica-cucului, cu un conținut ridicat de substanțe bioactive. Aport optim de antioxidanți prin conținutul bogat în vitamina C al extractului de Ciuboțica-cucului care asigură refacerea mai rapidă după un episod de infecție respiratorie.

Compoziție:
Extract de Ciuboțica-cucului și extract de Cimbru-de-cultură, îmbogățit cu echinaceea, ulei de anason și eucalipt, vitamina A, C și E.

Avantaje- Reglează și normalizează secreția de mucus la persoanele care acuză episoade de tuse productivă. Are un efect imunostimulator dovedit datorită compoziției naturale și conținutului ridicat de vitamin C. Susține refacerea mai rapidă a organismului după un episode de infecție a tractului respirator. Asigură un aport optim de antioxidanți.

Recomandări de utilizare: Copii cu vârsta între 3 ani și 11 ani: câte 5 ml (1 plic) de 2- 3 ori pe zi. Adulți și copii cu vârsta de peste 12 ani: câte 5 ml (1 plic) de 3-5 ori pe zi. Durata recomandată a utilizării este de o săptămână.

Prezentare: 15 plicuri x5 ml.

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

8600097000871

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

02-05-2024

Produse similare