0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

ColdImmun, 16 comprimate, Perrigo

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 30.9 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre achizitionarea acestui produs.

Informatii detaliate

Proprietati:
Supliment alimentar cu vitamine, minerale, extracte din plante și îndulcitori.
Acționează ca scut triplu: 1) Susține sistemul de apărare/imunitar al corpului (când sunteți răcit); 2) Crește nivelul de energie; 3) Ajuta in cazul durerii în gât si racelii coumune prin ingredientele naturale: Socul contribuie la ameliorarea simptomelor gâtului iritat și a răgușelii, Echinacea sustine sanatatea tractului respirator, Mentolul Efect calmant asupra gatului, faringelui si corzilor vocale, Vitamina B2, vitamina C si niacina contribuie la reducerea oboselii și a extenuării, Vitamina C, zincul și seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Ingrediente:
Indulcitori: izomalt, acesulfam de potasiu, aspartam;  vitamina C /acid L-ascorbic; t hidroetanolic 64:1(maltodextrina) din fructe de Soc (Sambucus nigra); premix vitamine (baza:maltodextrina; vitamina B3/niacina, vitamina D3/colecalciferol, acid folic 10%(maltodextrina), vitamina B6/ clorhidrat de piridoxina, vitamina B2/riboflavina, vitamina B1/ clorhidrat de tiamina, biotina); extract 45:1 din parti aeriene de Echinacea purpurea ; premix de minerale (baza: maltodextrina; sulfat de zinc monihidrat, selenat de sodiu); potentatori de aroma: soc, coacaze negre(triacetina, propilenglicol); corector de aciditate: acid citric monohidrat; Enocianin (extract din seminte de struguri, guma acacia, dioxid de siliciu); mentol( din Menta arvensis ); extract etil-acetic (amidon modificat, maltodextrina, dioxid de siliciu)din radacina  de Ghimbir (Zingiber officinale).
Contine o sursa de fenilalanina. Contraindicat in caz de fenilcetonurie.

Mod de administrare:
Instrucțiuni de utilizare: 2 comprimate  pe zi, care se sug nu se inghit. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Comprimatele se ţin în cavitatea bucalǎ pânǎ la dizolvare; nu se mestecǎ şi nici nu se înghit întregi.

Atentionari:
A nu se consuma de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Acest supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la  îndemâna și  vederea copiilor mici.

Prezentare:
16 comprimate

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5391520949814

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

18-05-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare