0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Ulei de ricin, 100 ml, Adams Vision

  • Transport gratuit peste 199 RON

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre achizitionarea acestui produs.

Informatii detaliate

Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atit pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si probleme de sanatate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic.

Beneficii:
- Vindeca acneea
- Acidul ricinoleic din uleiul de ricin lucreaza pentru a inhiba virusurile si bacteriile, facandu-l astfel capabil de a penetra pielea in profunzime si de a fi un tratament eficient pentru acnee.
- Pastreaza pielea neteda si tanara
- Uleiul de ricin functioneaza mai bine decat orice crema anti-imbatranire cumparata din magazin. Se maseaza o cantitate mica in jurul ochilor seara inainte de culcare, iar dimineata se spala cu apa din abundenta.
- Trateaza si previne formarea de cicatrici
Uleiul de ricin va patrunde adanc in tesuturi pentru a dizolva incet tesutul cicatrizat. Uimitor, acesta este capabil sa faca distinctia intre celulele sanatoase si cele anormale.
- Ingroasa genele si sprancenele

Mod de administrare: Se aplica pe gene in fiecare seara inainte de culcare, iar a doua zi dimineata se spala cu grija fata. Pentru a usura aplicarea puteti folosi o periuta de la o mascara mai veche.

Prezentare:
100 ml

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

6424842003618

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

05-05-2024

Produse similare