0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Urifast, 14 plicuri, Bionika

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 76.74 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Cod ANM medicament

5319991382466

Informatii detaliate

Urifast este un supliment alimentar cu îndulcitori ce conține D-manoză și ExocyanTM, o formă concentrată de extract de Merișor-canadian (Vaccinium macrocarpon) cu un conținut standardizat de  proantocianidine (PACs).

Compozitie:
D-Manoză 1.500 g
Exocyan CRAN 50 S0.072* g

Ingrediente:
- îndulcitori: eritritol, zaharină sodicădihidrată;D-manoză;potențiatorde aromă:merișoarecanadiene (maltodextrină,dextroză,diacetat de sodiu, gumă arabică, acid acetic);corectorde aciditate: acid citricanhidru;agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, săruride magneziu ale acizilor grași;ExocyanTM–extract(maltodextrină, hidroxid de magneziu, acid citric) din fructe de Afin-american/Merișor-canadian (Vaccinium macrocarpon), standardizat la minim 50% proantocianidine.

Urifast poate fi utilizat împreună cu majoritatea suplimentelor alimentareși medicamentelor. Înainte de a utiliza Urifast consultați specialistul. Copiii și femeile însărcinate pot consuma produsul numai cu acordul medicului sau farmacistului.

Mod de utilizare:
la adulți se recomandă -1 plic pe ziUrifast, dizolvat în 100 ml de apă rece.

Atentionari:
A nu se depășidoza recomandată pentru consumul zilnic.A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.Suplimentelealimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.A se păstra în ambalajul original la temperaturi sub 25°C.

Prezentare:
14 plicuri

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

5319991382466

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

02-05-2024

Produse similare