0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Magneziu 400 Acid Folic Vitamina B6, 15 comprimate, Doppelherz

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 17.71 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Informatii detaliate

400 mg Magneziu contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului muscular
Vitamina B1 contribuie la funcționarea normală a inimii
Comprimate efervescente ușor solubile, cu gust răcoritor de lămâie

Comprimate efervescente ușor solubile, cu gust răcoritor de lămâie și grapefruit
Suplimentul alimentar cu Magneziu și complex de Vitamine B este ușor de administrat datorită formei farmaceutice ușor solubile.

Care sunt principalele beneficii ale Magneziului?
Magneziul este o substanță minerală de importanță vitală, pe care corpul nu o poate produce singur. În același timp, depozitarea acestuia este limitată. Din cauza gradului înalt de prelucrare a alimentelor, se poate ajunge în situația în care cantitatea de Magneziu asimilată să nu fie mereu una optimă. De asemenea, în timpul preparării alimentelor pot interveni pierderi suplimentare. Magneziul este important pentru organism întrucât contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular. De reținut: mușchiul cardiac este un mușchi foarte important al organismului nostru. Magneziul este implicat, de asemenea, în funcționarea sistemului nervos, acțiune la care participă suplimetar și VITAMINELE B1, B6 și B12.

Care sunt principalele beneficii ale Vitaminei B1?
Vitamina B1 (tiamină) este necesară pentru transmiterea impulsurilor nervoase și ajută la metabolismul energetic normal. Este cunoscută ca fiind „vitamina bunei dispoziții”, are efecte tonice și este utilă pentru cei care suferă de râu de mișcare (kinetosis); contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. Surse naturale de vitamina B1 sunt pâinea și cerealele.

Care sunt principalele beneficii ale Vitaminei B6?
Vitamina B6 (piridoxină) contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor. Are rol determinant în menținerea sănătății psihice și contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Surse naturale de vitamina B6 sunt avocado, spanac, usturoi, banane.

Care sunt principalele beneficii pentru Vitamina B12?
Vitamina B12 (ciancobalmina) contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la sinteza normală a cisteinei, a fierului, la metabolismul energetic normal, are rol în protecția celulelor hepatice și în funcționarea corectă a tractului gastrointestinal. Surse naturale de vitamina B12 sunt, cu precădere, cele de origine animală, precum peștii și fructele de mare, carnea, ouăle și lactatele.

Care sunt principalele beneficii ale Acidului folic?

Acidul folic este una dintre principalele substanțe recomandate pentru sănătatea sistemului nervos. Despre acidul folic se știe deja ca joacă un rol important în scăderea riscului defectelor de tub neuronal în cazul nou-născuților și că, alături alte vitamine din complexul B, are efecte benefice asupra creierului. De asemenea, acidul folic contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Mai exact, deficitul de acid folic este asociat cu creșterea nivelului de homocisteină, cu efect direct în apariția aterosclerozei și a altor boli cardiovasculare.

Suplimentul alimentar Doppelherz aktiv Magneziu 400 + B1 + B6 + B12 + ACID FOLIC, comprimate efervescente este recomandat în egală măsură și ca supliment în caz de solicitare a organismului.

Un comprimat efervescent conține:

Magneziu 400 mg , Acid folic 600 μg, VIitamina B1 1,1 mg, Vitamina B6 4,2 mg, Vitamina B12 5 µg.

Mod de administrare:
Se administrează 1 comprimat efervescent dizolvat într-un pahar cu apă (200 ml), zilnic.

Atenționări:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemna și la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25°C, în ambalajul original.
Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

Prezentare
15 comprimate efervescente.

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

4009932008463

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

27-04-2024

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si

Produse similare