0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

EllaOne 30mg, 1 comprimat, Hra Pharma

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 114.56 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 48 de ore

Cod ANM medicament

W64040001

Tip medicament

OTC

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Indicatii:
Contracepţie de urgenţă în interval de 120 de ore (5zile) de la contactul sexual neprotejat sau nefuncţionarea metodei contraceptive utilizate.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi ellaOne:
- Hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţii acestiu medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi ellaOne, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina și alăptarea:
Sarcina:
ellaOne nu este destinat utilizării în timpul sarcinii şi nu trebuie luat de nicio femeie cu sarcină
suspectată sau confirmată.
Ulipristal acetat nu întrerupe o sarcină existentă.
Sarcina poate apărea ocazional după administrarea ulipristal acetat. Deşi nu a fost observat potenţial teratogen, datele obţinute la animale sunt insuficiente în ceea ce priveşte toxicitatea asupra funcţiei de reproducere (vezi pct.5.3).Date limitate la om privind expunerea sarcinii la ellaOne nu sugerează vreun motiv de îngrijorare legat de siguranţă. Cu toate acestea, este important ca orice sarcină a unei paciente care a luat ellaOne să fie raportată la www.hra-pregnancy-registry.com. Scopul acestui registru bazat pe web este de a colecta informaţii referitoare la siguranţă de la femei care au luat ellaOne în timpul sarcinii sau care rămân gravidedupă administrarea ellaOne. Toate datele colectate de la paciente vor rămâne anonime.
Alăptarea:
Ulipristal acetat se elimină în laptele matern la om. Efectul asupra nou- născuţilor/sugarilor nu a fost studiat. Nu poate fi exclus un risc la care poate fi expus copilulalăptat la sân. După administrarea ulipristal acetat pentru contracepțiede urgență, alăptarea nu este recomandată timp de o săptămână. În această perioadă, se recomandă pomparea şi aruncarea laptelui matern pentru a stimula lactaţia.
Fertilitatea:
O revenire rapidă a fertilităţii este probabilă în urma tratamentului cu ulipristal acetat pentru contracepţia de urgenţă. Femeile trebuie sfătuite să utilizeze o metodă sigură de tip barieră pentru toate contactele sexuale ulterioare până la următoarea menstruaţie.

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:
Ulipristal acetat are influenţă mică sau moderată asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje: după administrarea ellaOne o stare de ameţeală uşoară până la moderată este frecventă, somnolenţa şi vederea înceţoşată sunt reacţii mai puţin frecvente, iar afectarea atenţiei a fost raportată rar. Pacienta trebuie informată să nu conducă vehicule şi să nu folosească utilaje dacă prezintă astfel de simptome.

Mod de administrare:
Doze:
Acest tratament constă într-un comprimat cu administrare orală, ce se va administra cât mai repede cu putinţă, dar nu mai târziu de 120 de ore (5zile) de la contactul sexual neprotejat sau nefuncţionarea metodei contraceptive utilizate.
Comprimatul poate fi administrat în orice moment al ciclului menstrual.
Dacă în decurs de 3ore de la administrarea comprimatului pacienta vomită, se va administra un nou comprimat.
Dacă menstruaţia pacientei întârzie sau în caz de simptome de sarcină, prezenţa sarcinii trebuie exclusă înainte de a administra comprimatul.

Compozitie:
Fiecare comprimat conţine ulipristal acetat 30 mg.
Fiecare comprimat conţine lactoză 237 mg.

Prezentare:
1 comprimat

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

9900001305894

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

05-05-2024

Produse similare