0

0.00 RON

Coșul este gol

Nu aveti produse in cos!

Lioton-Gel, 30 g, Berlin Chemie

  • Transport gratuit peste 199 RON
Pret: 29.54 RON

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din farmacie poate varia.

Brand

Stoc Magazin - Timp de livrare: 24 de ore

Cod ANM medicament

W03453004

Tip medicament

OTC

Documente

Informatii detaliate

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Indicații:
Substanța sa activă pătrunde adânc în țesut și fluidifică sângele, 'eliberând' astfel picioarele, iar gelul hidroalcoolic lăsă în urma să o senzație de răcoare și un parfum plăcut. În plus, datorită efectului de îmbunătățire a circulației sângelui, Lioton gel poate fi folosit cu succes împotriva vânătăilor sau a varicelor.
Ajută pacienții suferinzi de:
- picioare dureroase și grele
- picioare umflate
- vânătăi
- varice și predispoziție la varice.
Nu lasă urme grase și nu pătează hainele.
Este plăcut și ușor de administrat.
Lioton Gel îmbunătățește microcirculația și combină mai multe efecte locale, fiind:
- anticoagulant
- antiinflamator
- antiedematos
Util în afecțiuni ale venelor: sindrom varicos, flebotromboza, tromboflebită, periflebită superficială, ulcer varicos, edeme de stază; flebită varicoasă postoperatorie; sechele de safenectomie; tratamentul local al contuziilor cu sau fără hematom (de exemplu leziuni închise accidentale sau rezultate În urma activităților sportive ca Întinderi ligamentare, echimoze, tumefacții articulare); tratamentul local al flebitei superficiale care nu poate fi tratată prin compresie.

Compoziție:
100 g gel conțin heparina sodică 100000 U.I. și excipienți: carbomer 940, parahidroxibenzoat de metil, parahidroxibenzoat de propil, etanol, ulei de flori de portocal, ulei de lavandă, trolamina, apa purificată.

Mod de administrare:
Se aplică între 3 și 10 cm de gel de 3 ori pe zi pe suprafața afectată, masând ușor.

Precauţii si contraindicatii:
- dacă aveţi o tendinţă crescută de sângerare. În acest caz tratamentul cu Lioton Gel trebuie urmărit cu atenţie de medicul dumneavoastră;
- dacă prezentaţi semne şi simptome de alergie (hipersensibilitate) la Lioton Gel. În acest caz se întrerupe imediat tratamentul cu Lioton Gel;
- dacă aveţi răni deschise, care sângerează sau care sunt infectate pe suprafeţele care necesită tratament: Lioton Gel nu trebuie utilizat pe aceste zone (vezi, de asemenea, “Nu utilizaţi Lioton Gel”)

Copii şi adolescenţi:
Lioton Gel nu este recomandat pentru utilizarea la copii şi adolescenţi deoarece siguranţa şi eficacitatea nu au fost stabilite la acest grup de vârstă.
Lioton Gel împreună cu alte medicamente
Aveţi grijă deosebită dacă utilizaţi anticoagulante (cum sunt medicamentele pentru prevenirea cheagurilor de sânge). În aceste cazuri, utilizarea heparinei poate mări timpul de protrombină.
Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Nu există date disponibile referitoare la utilizarea Lioton Gel în timpul sarcinii şi alăptării.
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Nu există date disponibile referitoare la utilizarea Lioton Gel în timpul conducerii vehiculelor şi utilizării utilajelor.
Lioton Gel conţine conţineparahidroxibenzoat de metil şi parahidroxibenzoat.
Parahidroxibenzoat de metil şi parahidroxibenzoat de propil care pot provoca reacţii alergice (chiar întârziate).

Prezentare:
30 g

Imaginea afisata este cu titlu de prezentare iar ambalajul produsului poate diferi.

Cod produs

4013054017838

ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de

05-05-2024

Produse similare